N8-Macro mode ile çektiğim fotoğrafları paylaşmak istedim :)

Sponsorlu Bağlantılar

projectmaximo

projectmaximo

Üye
özellikle ilk iki fotoğraf ve sulu fotoğraf gerçekten çok güzel..yalnız bi şey dicem ama kızmayın:D ben de kamerayı acayip beğeniyorum ama sanki bundan 4-5 yıl önce aldığım telefonum w810i nin makro modu kendi çapında daha başarılıydı.o zamanlar en yüksek çözünürlüklü cep telefonlrında 2 mp kamera vardı.ve sony gerçekten çok iyi iş çıkarmıştı.gören bayılıyodu görüntü kalitesine (o zamanın şartlsrında:D)
neyse o telefonun makro modu çok yakındaki nesnelere bile odaklanabilirken n8'deki o kadar yakındaki bi nesneye odaklanamıyo..yada benim kuruntum:D
ama onun dışında maşallah birçok kompakt fotoğraf makinesinden daha başarılı n8

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
Yok telefonun kendi kamera yazılımını kullanıyorum. Odakladıgım nesneyi tam ortaya getiriyorum daha güzel oluyo bana göre o yüzden tablo :)

----------Eklendi @ 23:24:24 ---------- Yazıldı @ 23:22:09 ----------

İzmirdeki sinekler mal biraz kaçmıyorlar :D
sıcaktan mallaşmışlardır :D

----------Eklendi @ 00:32:18 ---------- Yazıldı @ 00:30:58 ----------

özellikle ilk iki fotoğraf ve sulu fotoğraf gerçekten çok güzel..yalnız bi şey dicem ama kızmayın:D ben de kamerayı acayip beğeniyorum ama sanki bundan 4-5 yıl önce aldığım telefonum w810i nin makro modu kendi çapında daha başarılıydı.o zamanlar en yüksek çözünürlüklü cep telefonlrında 2 mp kamera vardı.ve sony gerçekten çok iyi iş çıkarmıştı.gören bayılıyodu görüntü kalitesine (o zamanın şartlsrında:D)
neyse o telefonun makro modu çok yakındaki nesnelere bile odaklanabilirken n8'deki o kadar yakındaki bi nesneye odaklanamıyo..yada benim kuruntum:D
ama onun dışında maşallah birçok kompakt fotoğraf makinesinden daha başarılı n8
siyah telefon mu w810 i :D bende onun bi alt modeli vardı özellikleri nerdeyse aynıydı walkman telefon :D çok kaliteliydi görüntüleri ya o zman için

lolaman

lolaman

Üye
favori fotografının videosunuda bekleriz :naughty::naughty::naughty:

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq
kraldost

kraldost

Üye
senın yalanın batsın birde utanmıyormusun çiftleşen sinekleri koyuyorsun:kop::kop::kop::kop::kop:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Eline sağlık kardeş güzel resimler.

projectmaximo

projectmaximo

Üye
sıcaktan mallaşmışlardır :D

----------Eklendi @ 00:32:18 ---------- Yazıldı @ 00:30:58 ----------

siyah telefon mu w810 i :D bende onun bi alt modeli vardı özellikleri nerdeyse aynıydı walkman telefon :D çok kaliteliydi görüntüleri ya o zman için

evet siyah olan:) gerçi beyazı da vardı onun ama kimsede görmedim ben:) n8'le karşılaştırılamaz ama o zamanın n8'iydi o:) işte makro konusunda belki

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
evet siyah olan:) gerçi beyazı da vardı onun ama kimsede görmedim ben:) n8'le karşılaştırılamaz ama o zamanın n8'iydi o:) işte makro konusunda belki

o zmaanlar makro çekmiyodum hatırlamıyorum ama genel foto kalitesi en iyi telefondu o :D sırf o yüzden N8 e kadar en iyi telefon kamerası sony erricson da diye düşnürdüm hep :D

projectmaximo

projectmaximo

Üye
o zmaanlar makro çekmiyodum hatırlamıyorum ama genel foto kalitesi en iyi telefondu o :D sırf o yüzden N8 e kadar en iyi telefon kamerası sony erricson da diye düşnürdüm hep :D

aynen ya ben de öyle düşünürdüm:D makro çekim yapmaya onu sayesinde ilgi duymaya başladım:) n8'i alalı yaklaşık 7 ay oldu ama henüz kamerasına yoğunlaşamadım.bi yoğunlaşsam güzel şeyler ortaya çıkarabilirim belkş:D

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
aynen ya ben de öyle düşünürdüm:D makro çekim yapmaya onu sayesinde ilgi duymaya başladım:) n8'i alalı yaklaşık 7 ay oldu ama henüz kamerasına yoğunlaşamadım.bi yoğunlaşsam güzel şeyler ortaya çıkarabilirim belkş:D

çıkarılırda şehirde malzeme pek geniş değil :oke:

BL@DE02

BL@DE02

Üye
tek kelime ile mükemmel :) eline sağlık dostum bu arada orjinal kamera programı ilemi yoksa camera pro ile mi çektin:oke:

----------Eklendi @ 07:35:59 ---------- Yazıldı @ 07:33:48 ----------

favori bende dedim neymiş diye hehehe:d::d: ama bu şerefsizleri kısırlaştırmak lazım bi uyku uyutmuyolar sabahın köründe uyandırıyolar biraz öncede yine bu mallar yüzünden uyandım :angry:

----------Eklendi @ 07:38:31 ---------- Yazıldı @ 07:35:59 ----------

favori fotografının videosunuda bekleriz :naughty::naughty::naughty:
abi özel hayata saygı :nono: xD

• Beğen
Tepkiler: ozggurr
projectmaximo

projectmaximo

Üye
normalde kendi kamerasını daha başarılı buluyorum ama ilk defa heves edip camerapro kullanim dedim ve anlayamadığım bi sorunla karşılaştım.
cameraproyu açıyorum istediğim şeyleri yapıyorum ama sonra uygulamadan çıkamıyorum.çıkış dediğim anda uygulama donuyo ve hiçbir şekilde kapanmıyo.mecburen telefonu kapatıyorum her girdiğimde..
önceden yaşamıyodum bu sorunu.acaba çakışan uygulama mı var:/

slmrt

slmrt

Üye
    Konu Sahibi
normalde kendi kamerasını daha başarılı buluyorum ama ilk defa heves edip camerapro kullanim dedim ve anlayamadığım bi sorunla karşılaştım.
cameraproyu açıyorum istediğim şeyleri yapıyorum ama sonra uygulamadan çıkamıyorum.çıkış dediğim anda uygulama donuyo ve hiçbir şekilde kapanmıyo.mecburen telefonu kapatıyorum her girdiğimde..
önceden yaşamıyodum bu sorunu.acaba çakışan uygulama mı var:/

Bilmiyorum ki ben telefonu orjinal kullanmaktan yanayım :)

projectmaximo

projectmaximo

Üye
tamam son yüklediğim program olan symtorrenti sildim sorun düzeldi:)

slmrt

slmrt

Üye
    Konu Sahibi
ben pek telefonda olan programların farklı stilde olanlarını yüklemenizi tavsiye etmiyorum tabi benim görüşüm

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
evet gayet hoş fotolar :) n8in adına yakışır gerçekten :)

slmrt

slmrt

Üye
    Konu Sahibi
yeni fotograflarda gelicek :)

c7q7

c7q7

Üye
Fotoğraflar harika ama, fingerboard tespit ettim :D Sen mi kullanıyosun fingerboard'u?

BOZ_1903

Üye
muhteşemmmm ve ötesiii

Üst Alt