N8 Lazım acill sorunlu sorunsuz farketmez

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
    Konu Sahibi
N8 Lazım acill sorunlu sorunsuz farketmez
Başlıkta belirttiğim gibi fiyat takas vs yaparım C5-03 var sorunsuz 6 aylık verebilirim üstüne fiyatla beraber aciLL:tşk:

rodrower

rodrower

Üye
vay kardeşim vay hoşgeldin aramıza n8 ci

thelarts26

thelarts26

Üye
Niye cevap yazmak için yazıyorsun ki ?

covar

covar

Üye
kardeşim git telefon bayilerinden satış noktalarından alsana 2 .el n8 üstüne 400 tl veririsin bunu baştan söleyim sana

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
    Konu Sahibi

Hoşbulduk ama başkan lazım N8

----------Eklendi @ 00:19:04 ---------- Yazıldı @ 00:17:59 ----------

kardeşim git telefon bayilerinden satış noktalarından alsana 2 .el n8 üstüne 400 tl veririsin bunu baştan söleyim sana

N8 im yok başkan 2.el alıcam bende c5 var acill lazım telefonsuz kalmak istemiosan c5 veriyim fiyat yine dolgun olur

hell yeahh

Üye
ben satıyorum aklından geçen fiyatla birlikte bana ulaşırsan sevinirim. 05548846210 istersen önizleme falanda koyabilirim

karaararat

Üye
bende çok temiz uygun n8 var satarım istersen. kargoda da uygun fiyatla gönderirim

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
    Konu Sahibi
ben satıyorum aklından geçen fiyatla birlikte bana ulaşırsan sevinirim. 05548846210 istersen önizleme falanda koyabilirim

Kardeşim önizleme koyarsan birazda bilgi versen iyi olur

---------- Post added at 21:14:28 ---------- Previous post was at 21:13:32 ----------

bende çok temiz uygun n8 var satarım istersen. kargoda da uygun fiyatla gönderirim

Kardeş garantisi felan devam ediomu vs. biraz bilgi verirsen rengi felan kesin alıcam sıkıldım c5 ten

---------- Post added at 21:15:39 ---------- Previous post was at 21:14:28 ----------

N8 sekli güzel başkan n8 ci olucam inş. burda

zorbey42

Üye
ihtiyaçtan satılık siyah sorunsuz n8 nokia shoptan alınma garantisi devam ediyor.700 lira düşünen varsa arayın görüşelim.çok az bir miktar pazarlık olur.5364695885

eray28

eray28

Üye
bnde n8 satiyorum 1 yil kvk garantisi devam ediyor rengi siyah ulasmak isteyen msj atsin 640 TL

peteksi

Üye
selam. Bende düşùnùyorum n8 imi satmayı garantili siyah çizik dahi yok. Koruyucu kılıfla kullanıldı. Faturası kutusu şarz cihazı kıtapçığı kulaklığı mevcut tamamen orjinal. Fiyatı da 650 lira. Tel nom 0536 486 42 42.

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
    Konu Sahibi
kONU kAPANABİLİR ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt