ozggurr arkadaşım, .avi oynatıyoruz yerine daha ayrıntılı açıklama yaparsan sevinirim. Ben henüz ek olarak hafıza kartı almadım. Şu an sadece telefonun kendi 16 gb hafızası mevcut. Ona da .avi uzantılı film atarken (boyut 2 gb üzeri) uyarı mesajı veriyor " bu dosyayı sadece saklama amaçlı atabilirsiniz daha sonra girdiğinizde dosya gözükmeyebilir vs... " Bu yüzden lütfen nasıl seyrettiğini anlatırsan memnun olurum.
Telefonunu usb ile bilgisayara bagladiginda
menu>>settings>>connectivity>>usb>>mass storage MODUNU secersen... Telefonunun hafizasi bilgisayarinda USB memory stick gibi gorunur.. .avi uzantili dosyalarini surukle birak yontemi ile telefonun hafizasina yukleyebilirsin ve ancak hafizan dolarsa hafiza dolu uyarisi alirsin...
Daha sonra telefondaki file manager ile filimleri kopyaladigin klasore gidip filimleri calistirabilirsin..
Siz saniyorum Media transfer modunu ya da ovi suite kullaniyorsunuz filimleri telefona atmak icin... Gerek yok..
Verdigin filmleri nasil indirebiliriz, site yeni uyelik kabul etmiyor, ben de eski uye degilim...
Link uzerine tikladigimda sayfanin aynisi tekrar yukleniyor...Kisirdongu bir anlamda...