n8 kapandı açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Anußis

Anußis

Üye
arkdaşlar bende nokia n8 almak istiyordum ama gal,ba her telefonda oluyo bu ne yapcam şimdi

ilk üretilen partilerde bu sorun var

ben sonraki üretimlerden alanlardanım allaha şükür öyle bir sorunla karşılaşmadım gayet saglam bir kasasıda var ve şuana kadar donma kapanma problemi yaşamadım

WeiLSiDe

WeiLSiDe

Üye
Bir haberde görmüştüm Öle bir durum oldugunda Nokia Yeni Bir N8 Veriyormuş..

Böyle bir durum malesef yok arkadaşım. Ben telefonu aldım sadece 3 gün kullanabildim. Sürekli reset atıyodu. Servise verdim 45 gündür anakart değişimi bekliyor. Hakem heyetine başvurdum kararı bekliyorum. :nono:

by-fattaci

by-fattaci

Üye
aynısıı banada oldu oyun oynarken telefonun tuş kilidini kitledim açmaya çalıştığımda açılmadı kapandımı dedim açmaya çalıştım açılmadı şarja taktım gene açılmadı sonra evden bi telefonu arıyım dedim (belki telefon çalar die) ve çaldıda ama telefonu kapattığımda hala n8 im titriyordu aradan yarım saat geçti 1 diş şarjı wardı bitsin kapansın şarja takar açarım dedim ama hala titriyordu sonra neredeyse 40-45 saniye açma kapama tuşuna basılı kaldım telefon kapandı açıldı ...

bende aynısı oldu ve senin dediğin gibi yapınca düzelti

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
arkadaşlar bende bir soru soracaktım benim cihazım pr 1.0 ile geldi ama şu ana kadar çok şükür bi sıkıntı yaşamadım.bataryayı tutan parçalar monte edilmedi demişsiniz bunu nasıl anlayabiliriz.telefonu alalı bir ay oldu birde finlandiya üretimi...

umutap

umutap

Üye
şubat ayında aldığım n8 aynı şekilde açılmaz oldu. Bugün KVK servisine verdim bakalım ne çıkacak. Ama çok canım sıkıldı. İlk defa nokia almıştım. 19 yıldır hep sonyericcson kullanıyordum. Gelde bir daha nokia al yani.

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
aylar sonra mı ççıktı ortaya :hmmm bende ocak ta aldım şuana kadar bi sorun çıkmadı ne bu yani yıllar sonrada olsa sorun çıkma ihtimalimi var

nonamex

Üye
aylar sonra mı ççıktı ortaya :hmmm bende ocak ta aldım şuana kadar bi sorun çıkmadı ne bu yani yıllar sonrada olsa sorun çıkma ihtimalimi var

Bataryayı tutacak parçayı monte etmeyi atlamışlar, batarya yerinden çıkıyormuş o yüzden telefon açılmıyormuş. Ne zaman çıkacağı belli olmuyor demek ki. Bende ilk seriden almıştım bir şey olmasa bari :hmmm

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
Bataryayı tutacak parçayı monte etmeyi atlamışlar, batarya yerinden çıkıyormuş o yüzden telefon açılmıyormuş. Ne zaman çıkacağı belli olmuyor demek ki. Bende ilk seriden almıştım bir şey olmasa bari :hmmm

ocakta aldım benimkide ilkemi geliyo 2. ye mi bilmiyorum aldığım media markt e o gün gelmişti aldım şuana kadarda bi elin parmağı kadar reset atmıştır en fazla :hmmm endişelendim şimdi

slant1111

slant1111

Üye
Go to the service :)

umutap

umutap

Üye
telefonda mekanik arıza yok sorun pilde demişler eşime. faturasını getirin yenisini verelim ama 10 gün sürer demişler...

sadece pili değiştiriyorlar. Bir daha da nokia alırsam...

sorunu anlatan link:

chem!

Üye
Hepinize teşekkür ederim ama bataryada sorun olsa şarzdan çıkardığım halde pil durumunda iken bile telefon açılmaz ama açılıyo sadece nokıa yazısı kalıyo ekranda usb kablosuyla pc ye bağladım değişik bi durum olmadı yarın servise götürmek şart oldu anlaşılan zaten aldığıma alıcağıma pişman oldum bir dahada nokıa ya el uzatmam kesinlikle.

hizan

hizan

Üye
DUURRRR banapm den msj at

----------Eklendi @ 22:29:36 ---------- Yazıldı @ 22:24:02 ----------

Hepinize teşekkür ederim ama bataryada sorun olsa şarzdan çıkardığım halde pil durumunda iken bile telefon açılmaz ama açılıyo sadece nokıa yazısı kalıyo ekranda usb kablosuyla pc ye bağladım değişik bi durum olmadı yarın servise götürmek şart oldu anlaşılan zaten aldığıma alıcağıma pişman oldum bir dahada nokıa ya el uzatmam kesinlikle.

özeline bak telefonu kurtaralım

thump

Üye
arkadas belliki cihaz uyku moduna gecmis menu tusu ve acma kapama tusuna ayni anda 15 saniye basili tut bir diger ayrinti tel kapaninca telin.sarja varsa acilir yoksa teknik servisten baska kimse acamaz

Üst Alt