srgngrbzz
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bilgilendirme için teşekkürler .Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLink veriyorum ama inşallah kural ihlali yapmıyordurum.Link vermemin sebebi sitenin alıntılara kızmasıdır
----------Eklendi @ 17:54:39 ---------- Yazıldı @ 17:51:27 ----------
Evet buda okumaya üşenip video izlemek isteyenler içinLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
----------Eklendi @ 17:59:19 ---------- Yazıldı @ 17:54:39 ----------
İkinci link yanlış oldu orada alttaki cihazlar var ümitlendirdiysem özür dilerim
- iPhone 4
- Samsung Galaxy S
- Nokia X6
- Canon PowerShot A495
Bilgilendirme için teşekkürler .
Evet arabaların ışıkları uzun pozlamada çok güzel oluyor.N8 de minumum çekim hızı tüm iso larda en düşük 1/15 ayarlanmış bu beni sinir ediyor. Keşke biraz daha uzun pozlamaya izin verilse. Harika gece resimleri çekerdik
yazılımla düzeltilebilecek bişi ise şikayette bulunulduqunda düzeltilir ama donanımsa yapacak bişi yok
N8in kamerasını anca güneşli ortamda iyi sonuç alınır.
Ve megapiksel kavramında, ister 5 ister 12 olsun, gerçek netlik olmadıktan sonra 12 de olsa 16dıda olsa hiçbirişe yaramaz.
Örnek: sony marka 5 mp fotoğraf makinasının çektiği görüntü, bizim N8in 12mp kamerasından çok daha iyi ve renkler çok canlı, niye; onu işleyen yazılım ve merceğe düşen ışık miktarı.
Benim istediğim 5 olsun ama adam gibi keskin resim çeksin.
düzeltemezler
----------Eklendi @ 22:29:23 ---------- Yazıldı @ 22:28:02 ----------
Kompak makinelerde bile olamayan bir şey
düzeltemezler
----------Eklendi @ 22:29:23 ---------- Yazıldı @ 22:28:02 ----------
Kompak makinelerde bile olamayan bir şey
Yazılımla düzeltilebilecek gibi birşey geliyor bana bu sorun ; en azından şöyle birşey söylemek istiyorum farkettiyseniz telefonun kendi kamerasıyla çektiğimiz bir fotoğrafı ele aldıgımızda ; resmi çekmeden önce odaklama tusuna bastıgımızda inanılmaz bir kalite bulunmakta fakat çektikten sonra resimde düzenleme yapmama rağmen fotograf odaklama tusuna bastıgımız andaki kadar net değil . Bilmiyorum bu sorun sadece bende mi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?