N8 kamera modülü değişimi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mxxl

mxxl

Üye
    Konu Sahibi
N8 kamera modülü değişimi
Arkadaşlar telefon yaklaşık bir ay önce bulaşık makinesinde yıkanmıştıhttp://www.maxicep.com/symbian-3-genel/n8in-bulasik-makinesiyle-imtihani-566144.htmltamir edildi telefon sağlam şekilde çalışıyor fakat şimdi kameranın focus motoru, diyaframı ve koruma kapağı pasif durumda cevap vermiyormakro durumda takılı kalmış telefoncu parça getirtmem lazım pahalıya mal olur dediben biraz araştırıp çinden bu parçayı buldum değiştirmeside bu videoda anlatılmış[video=youtube;HQC2lZsBbUc]http://www.youtube.com/watch?v=HQC2lZsBbUc&list=PLFF45001BDE8794B7&index= 9&feature=plpp_video[/video]

edit;parça geldi paketi ahım şahım değildi malum whosale durumu açtım telefonu kamerasını söktüm ve değiştirdim kapatıp çalıştırdım sonuç mükemmel parça kesinlikle orjinal taktıktan sonra eski kamera modülünü söktüm resimleri sizlerle paylaşıyorum işte n8 i n8 yapan kameranın içi(ışık problemi olduğu için resim kalitesi eleştirilebilir :D)

mxxl

mxxl

Üye
    Konu Sahibi
kamerayı aldım 15-20 güne gelir
kurunca buraya yazarım

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Vay be 5800/5230 vs. içinde olur mu :D

esatgelmedi

Üye
siparişini verdiğin 12 mp carl zeiss optikli kamera mıdır? 30 usd ve çinden aldığın için pek güvenme derim. sitede de detaylı bilgi yer almıyor. eğer tlf gözden çıkardıysan dene ama çok dikkatli olman gerekir bence. kolay gelsin.

mxxl

mxxl

Üye
    Konu Sahibi
normal maliyetlerde fiyatı bu seviyelerde olması lazım sonuçta cihaz toplamda 199 dolara üretiliyor
arka kamera + zenon flash + ön kamera toplam maliyeti 31 $
sadece kameranın 30 dolar etmesi normal

çin menşeili sitelere gelince focalprice gibi bu whosale sitelerinde çoğu zaman fabrika fazlası orjinal ürünlere rastlıyorum
sonuçta tüm dünyanın elektroğinin bu ülkeden çıktığını unutmayalım

mxxl

mxxl

Üye
    Konu Sahibi
parça geldi değiştirdim sorunsuz çalışıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt