N8 iyice kendinden soğuttu!....Bi bakın isterseniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
darkwolf33

darkwolf33

Üye
    Konu Sahibi
:vur

---------- Eklendi @ 13:33:29 ---------- Yazıldı @ 13:31:05 ----------

naviden çek dosyaları phoenixle flashla nokia suitten yazılımı tekrar yükle tertemiz inşallah hallolur sorunun... garantiden çıkmaz böle yaparsan gerçi orjinal yazılım yüklü olduğu sürece garanti dışı felan kalmaz:oke:

bu işlem çok uzun sürüyor mu peki ?(dediğim gibi hiç yapmadım)

---------- Eklendi @ 13:34:09 ---------- Yazıldı @ 13:33:29 ----------

bluetooth kısmında uzak sım modu açıkmı! ondanda yapar.
açık ama yine aynı hem kaplıyken de aynı

---------- Eklendi @ 13:35:22 ---------- Yazıldı @ 13:34:09 ----------

ostum zaman kaybetme direk flash at olmassa go to the tecnic services :D

:D yapacak bişey yok dostum başa gelen çekilir

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
hiç yapmadıysan nsekiz e pm at internetin hızlıysa dosyaları indirme süren kısalır .. nsekiz e pm at teamwiever dan yardımcı olur

darkwolf33

darkwolf33

Üye
    Konu Sahibi
Ben N8 i aldığım ilk günden beri öyle genel olarak karşıdan dosya almak çok zor kırk yılda bir telefondan anca veri alabiliyorum ki ihtiyacım yok göndermedede sorun var ama yine az rastlıyorum..
Benim Bluetooth da sorunlu ama bence N8 lerin tamamı bluetooth bozuk genel olarak..
lakin ben bluetooth kullanmadıgımdan çok nadir o yüzden hiç çalışmasa bile servise yollamam çünkü ihtiyacım yok :)

anladım öğrenci olduğum için sürekli olmasada lazım oluyor bana o yüzden olmazsa servise yollarım gibi geliyor.ayrıca n8lerin ilk partilerinde bu tür sorunlar mevcuttu bildiğim kadarıyla ve ben son partilerden almıştım ama sonuçta yine de sorun çıkmayacak diye bişey yok değil mi?

---------- Eklendi @ 13:42:38 ---------- Yazıldı @ 13:38:26 ----------

sorun donanımsal gibi görünüyor..eğer flash ile de düzelmedi ise..bluetooth çipi değişecek..50 tl içinde tutar ücreti. teleservice'e gitmeni öneririm ( teleservice çalışanı değilim..şu ana kadar hiçbir problem yaşamadığım için burayı önerdim..kvk ve genpa illallah dedirtti bana)

arkadaşım verdiğin bilgi için teşekkürler öncelikle flash atmadım ama deniyeceğğim en kısa zamanda +daha garantisi duruyor ve ben turkcell den almıştım ve sigortalatmıştım telefonu aylık belli meblağda ücretle öyle bir hizmeti varmış olmazsa oraya veririm heralde ayrıca ben fethiyede oturuyorum fethiyede teleservice var mı bilmiyorum.ayrıca dediğin gibi kvk ve genpayı bende pek sevmem

---------- Eklendi @ 13:43:15 ---------- Yazıldı @ 13:42:38 ----------

flash da olmadıysa tek çaren servis malesef

maalesef :(

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
flash denedin mi??

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
son çaren o kalmış zaten bir dene bakalım

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye

arkadaşım verdiğin bilgi için teşekkürler öncelikle flash atmadım ama deniyeceğğim en kısa zamanda +daha garantisi duruyor ve ben turkcell den almıştım ve sigortalatmıştım telefonu aylık belli meblağda ücretle öyle bir hizmeti varmış olmazsa oraya veririm heralde ayrıca ben fethiyede oturuyorum fethiyede teleservice var mı bilmiyorum.ayrıca dediğin gibi kvk ve genpayı bende pek sevmem

o zaman turkcell bayisine gideceksin sigortadan dolayı ücretsiz de yapabilirler.teleservice izmir'de var sana en yakın.olmadı oraya yollayacaklar.

darkwolf33

darkwolf33

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar flash denedim başarılı bir şekilde ancak sorun hala devam ediyor iyice canımı sıktı :(

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Go to the technic service :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
telefonunu izmir teleservice'e yönlendir kargo ile..turkcell bayii vasıtasıyla.en iyi çözüm bu..yazlım ile de düzelmediyse..

darkwolf33

darkwolf33

Üye
    Konu Sahibi
acaba turkcell den telefon değişimi mi talep etsem?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt