N8 İnternete bağlanma sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

atilla7474

Üye
    Konu Sahibi
N8 İnternete bağlanma sorunu
Arkadaşlar işyerimde wifi ağı mevcut N8 telefonumla ağa bağlanabiliyorum fakat internet sayfasını görüntüleyemiyorum buna ne sebep olmuş olabilir modemimizinayarlarından kaynaklanabilir mi? İş yerindeki birçok arkadaşım bağlantı da sorun yaşamıyor 2 adet N8 daha var onlarda bir sorun yaşamıyor.Yardım edebileceklerin yardımlarını beklerim.

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
Arkadaşlar işyerimde wifi ağı mevcut N8 telefonumla ağa bağlanabiliyorum fakat internet sayfasını görüntüleyemiyorum buna ne sebep olmuş olabilir modemimizinayarlarından kaynaklanabilir mi? İş yerindeki birçok arkadaşım bağlantı da sorun yaşamıyor 2 adet N8 daha var onlarda bir sorun yaşamıyor.Yardım edebileceklerin yardımlarını beklerim.

bendede aynı sorun var okuldaki wifiden arkadsşlarım bağlanıyor ben bağlanamıyorum

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Hangi Bağlantı Ayarları Var Birde Wifi Modem Adı Ne

atilla7474

Üye
    Konu Sahibi
bağlantı ayarları otomatik,wifi de şirketin misafir adı altında kullandığı hp marka modem e ait wifi

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Daha Önce Girebildinmi Peki Vede Orjinal Tarayıcının Ayarlar/Genel/Erişim Noktası Ne ?

atilla7474

Üye
    Konu Sahibi
işyerindeki ağa hiç bağlanamadım ama başka wireless ağlarına bağlantıda bir sorun yaşamadım erişim noktası gerektiğinde sor işaretli

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Wifi nin Ne Modunda Olduğuda Önemli Özel Se Bağlanır Ama Girmez Sen Bir Gün Boyunca Telefonu Kapalı Tut Aç Dene Bikeresinde Benimde Başıma Gelmişti :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt