n8 internet tarayıcısındayken donma sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

x2cyber2x1994

Üye
    Konu Sahibi
n8 internet tarayıcısındayken donma sorunu
arkadaşlar telefonum çok yüklü oldugundan *7999 dan format attım tertemiz oldu.suanda kendi web tarayıcısında gezinirken kitleniyor ve kapama tuşuna uzun basarak teli kapatmak zorunda kalıyorum. :(

Ugurxl

Ugurxl

Üye
sorun hafıza kartında olabilirmi acaba

x2cyber2x1994

Üye
    Konu Sahibi
ilgilendiğin için teşekkür ederim ama malesef 512 ve 2 gb lık hafıza kartı takılıykende aynı sorun devam ediyo.5 giriş ekranı var ve vidgetler biraz fazla açık.ramde daha 120 mb civarı yer olduğu için vidgetleri kapayıp denemedim ondan olabilirmi acaba.rame fazla yük bindiği için flan :(

- - - Eklendi - - -

bu arada işletim sistemi belle refresh hacksiz.formattan önce refresh kurulu ve hackliydi fakat cok nadir oluyordu bu donmalar

MaxipmaN

Üye
bende hackliyken oluyor genel bi sorun refresle oluştu bence flash tek çözüm ama garanti düzelcek bişey yol benim cihazda da var ben opera mini next kullanıyorum

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
sorun sadece tarayıcı'daysa tarayıcı bazı sitelerde kasma yapıyordu zaten

x2cyber2x1994

Üye
    Konu Sahibi
sorun sadece tarayıcıda zaten kasıyordu ama kendine geliyodu ve kitlenme olmuyordu neyse artık bi flash atarım :(

ozay5701

ozay5701

Üye
aynı sorunu bende yaşıyorum güncellemez olaydım.

.Murat.

.Murat.

Üye
sorun ne tarayıcıda ne telefonda sorun yazılımda nokia,nın kazığı refresh tarayıcıda donmaya sebep oluyor
opera mini kullanın tarayıcı olarak

kcr

Üye
Sorun Refresh ve tarayıcıdaysa benim yaptığım gibi dönün normal Belle'ye. Autostart programları kapatmak için Safemanager ve arka plandaki program ve işlemleri kapatmak için de Uygulama Yöneticisi'ni yükleyin; cihazınız da kafanız da rahat etsin...

Üst Alt