Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon TavsiyesiN8 in sizlere göre +ları ve -leri nelerdir ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
clarsa
Üye
Konu Sahibi
N8 in sizlere göre +ları ve -leri nelerdir ?
benim için ;
+
HDMI çıkışı
USB on the go
12 mp ,xenon flash,14x zoom ,zeiss lensli kamerası
GPS'i
-
işlemci ve RAM'i
ekranı(amoled)
Uruloki
Üye
işlemci ram demişinde herhalde heryerde kasıyo senin tel bence tarayıcı ve portre modunda qwerty klavyesi yok eksikleri bunlar artıları dolu
clarsa
Üye
Konu Sahibi
yok kasmıyor ama 680 mhz multimedya canavarına az gibi bazı yerlerde bekleme yapıyor
pRime.
Üye
O bekleme işletim sisteminden kaynaklı. Sen istersen 10ghz işlemci koy yine o beklemeyi yapar.
--------------- Ekleme ---------------
Ayrıca o az ram ile telefon aynı anda 30 uygulamayı hiç kasmadan sorunsuz açabiliyor. (daha fazla da açabilir)
clarsa
Üye
Konu Sahibi
o zaman helal olsun telefona denemedim
D B K
Üye
arkadaşlar fiyatı nedir, alınabılıcek en uygunundan bu telefonun, ınternette bırcok fıyat var, 1100, 1200, 150 fln..
birde bu telefon her turlu ınternet pakedını desteklıyor mu ? blackberry gibi minimum 30 tl lık paket almamız gerekmıyor umarım..
kardeşim kullanmadan konuşma 6300 daha iyi demişsinde onda dokunmatik ekran bile yk işletim sistemi bile yok kullanmadan konuşma kesin sende bir samsungcunun fake hesabısındır