n8 in en iyi özelliği nedir ve hangi telefonu pert etmeye yeter?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
Bunlar aynı şey mi sence??? Ben tüm özellikleri kastediyorum (bütün telefonlardaki özellikleri kastederek) sen ise daha özel anlamda özelliklerin bir arada toplanmasından bahsediyorsun. Ben matematik öğretmeniyim ama Türkçe ile de aram iyidir.

sonuçta değişik özelliklerin 1 telefonda toplanmasından bahsetmişiz yalanmı !!!

matanist

matanist

Üye
sonuçta değişik özelliklerin 1 telefonda toplanmasından bahsetmişiz yalanmı !!!

1. si "mı" ayrı yazılır.
2. si 1 sayı ile değil harf ile yazılır. Yani "bir" olarak.
3. sü ve en önemlisi ben telefonu telefon yapan tüm özelliklerden bahsederken sen hâlâ daha özel özelliklerden bahsediyorsun. Senin dediklerine göre bir telefon arama yapmayabilir. Ama benim anlatımıma göre arama yapmayan telefon olamaz. Şimdi sen söyle aynı şey mi? Çıkaramıyorsan ve öğrenmek istiyorsan git Türkçe öğretmenine sor...

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
1. si "mı" ayrı yazılır.
2. si 1 sayı ile değil harf ile yazılır. Yani "bir" olarak.
3. sü ve en önemlisi ben telefonu telefon yapan tüm özelliklerden bahsederken sen hâlâ daha özel özelliklerden bahsediyorsun. Senin dediklerine göre bir telefon arama yapmayabilir. Ama benim anlatımıma göre arama yapmayan telefon olamaz. Şimdi sen söyle aynı şey mi? Çıkaramıyorsan ve öğrenmek istiyorsan git Türkçe öğretmenine sor...

abimi diyim hocam mı diyim bilemiyorum içim dışım ders oldu karneler yaklaşıyor boğma be abi :D :D :D

venusutarit

venusutarit

Üye
Bluetooth ile Helikopter araba gibi bazı oyuncakların kontrol edilebilmesi
Bu özellik çok farklı bir olay bence uzun yıllarca başka markalar bu olaya giremez

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
Bu özellik çok farklı bir olay bence uzun yıllarca başka markalar bu olaya giremez

Biraz açarmısın konuyu garip bişi

matanist

matanist

Üye

Bak bu harika işte ilk defa gördüm. Araba almak lazım şöyle destekleyeninden :D

ozggurr

ozggurr

Üye
Gercek kullanicilari tarafindan cok begenilen ve sahip cikilan telefondur, bu ozelligi her telefonu pert etmeye yeter...

venusutarit

venusutarit

Üye
Gercek kullanicilari tarafindan cok begenilen ve sahip cikilan telefondur, bu ozelligi her telefonu pert etmeye yeter...
Bravo özgür kardeşim
Bir özellik daha benden
İnsana cebinde bilgisayar taşıyormuş gibi his veriyor

erkara_64

benim şahsi görüşüm e7 yi gördükten sonra keşke diyorum n8 ekranı da 4 inç olsaymış demekten alamıyorum kendimi:( diğer herşeyini tekrar tekrar anlatmaktan gına geldi...MÜKEMMEL

webplayer

webplayer

Üye
benim şahsi görüşüm e7 yi gördükten sonra keşke diyorum n8 ekranı da 4 inç olsaymış demekten alamıyorum kendimi:( diğer herşeyini tekrar tekrar anlatmaktan gına geldi...MÜKEMMEL

Aynen; ekran küçüklüğü büyük eksiklik, onu da geçtim ekranda ClearBack teknolojisinin kullanılmamasına uyuz oldum ben. C6-01 gibi bir telefonda bile kullanılmışken N8de kullanılmaması çok saçma. 4inç CBD AMOLED olsaydı ekran ne güzel olurdu N8, isterlerse bunun için 100-150 lira daha üste fiyat koysunlar vermezdik sanki...

ozggurr

ozggurr

Üye
Aynen; ekran küçüklüğü büyük eksiklik, onu da geçtim ekranda ClearBack teknolojisinin kullanılmamasına uyuz oldum ben. C6-01 gibi bir telefonda bile kullanılmışken N8de kullanılmaması çok saçma. 4inç CBD AMOLED olsaydı ekran ne güzel olurdu N8, isterlerse bunun için 100-150 lira daha üste fiyat koysunlar vermezdik sanki...

vaktinde 6600'a takoz dedigimizi hatirliyorum da simdi N8'in ekranini kucuk buluyoruz, iste moda ve begeni ve insanlarin anlayinin ne kadar degisebildiginin basit bir gostergesi...

Bizdik 6600'a takoz diyen ve yine biziz N8'i kucuk bulan...

erkara_64

eee kardeşim insanoğluyuz bir türlü doymak bilmiyoruz:) tablet pclere olan ilgiyi gördükçe acaba biz başka dünyada mı yaşıyoruz diyorum:) bence 5 inç de noktalanır bu telefon işi fazlası tablet pc ye gecer:)

SPLNTR

SPLNTR

Üye
ya bazen telefona bakıyorum keşke az daha geniş olsaymış kenarlar diyorum boy yine iyi en bazen böyle dememe sebep oluyo çözünürlük de de htc desire ve iphone görüntüsünü yakalamayı isterdim nokia simgelerinden midir bilmiyorum onların ekran görüntüsü bi başka parlaklığı artırdım o da o kadar etkilemiyo arka plan resminden midir simgelerden midir ekran boyutundan mıdır yoksa çözünürlükten midir bilemem
Ayrıca nokia yı üste yazıp siyah ekranın tamamında görüntü olsaydı daha iyidi sanki ayarlardan açabiliyomuşum gibi geliyo bazen ama asıl sorun en bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt