N8 İMİ HTC ONE X ile değiştiriyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
sana galaxy note 10.1 tavsiye ediyorum 4 çekirdek 10.1 inç ekran seni anca idare eder :D

android tablet almam ben. Tablet alırsam sadece iPad olur.
Ayrıca tablete ihtiyacım yok. Yeni iPhone'u bekliyorum. :D

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Şahsen ben N8 imi Sadece Lumia 800 veya 900 ile değişirim.yada(belki)iphone 4s ile.sağlamlık konusunda güvendiğim telefonlar bunlar.

kmesne

kmesne

Üye
Bence çok iyi bir seçim olacak Şu an bir tek Şarj sorunu var Onu da bir arkadaş bir taşınabilir adaptör mü öyle bir şey almıştı şarj sorununu halletmişti bu siteden biriydi

android zaten tedbirli uygulama yüklersen (virüssüz saçma sapan olmayan uygulamalardan bahsediyorum) Çok iyi bir işletim sistemi olur

Onun dışında anladığım kadarıyla bu symbian fw leri gibi daha özelleştirilebilir Bir işletim sistemi Bence çok iyi yaptın

man20

man20

Üye
Şahsen ben N8 imi Sadece Lumia 800 veya 900 ile değişirim.yada(belki)iphone 4s ile.sağlamlık konusunda güvendiğim telefonlar bunlar.

sağlamlıktan kastın sanırım işletim sistemi. Çünkü 4s'in gövdesi sağlam değil.

Polymath

Polymath

Üye
Hayır anlamadığım olay niye ağlıyosun ??

Ne ağlıcam be adam. N8 i değiştirip Htc one X aldım iyi mi diyorsun? Şurda forumda hiç bir adam çıkmaz ki neden değiştin n8 daha iyiydi diye. Bunu bile bile kendini tatmin etme amaçlı konu açmıssın. Ayrıca Kararını vermişsin yani pazartesi telefon elimde diyorsun. Forumda sana bu konuda ne yarar gelecektir? Adama bak ya Htc one X Almış vay canına... Bunu demelerini istiyorsan amaç buysa. Dedim iştee :)

WebStyle

WebStyle

Üye
Bana kalırsa İphone 4S derdim ama Android'de çok iyi bir sistem. Yerinde bir karar vermişsiniz. Ancak keşke S3'ü bekleseydiniz daha sağlıklı olurdu. One X'e göre daha hızlı bir cihaz çünkü.. Şu anda bende İphone 4S + Nokia N8 kullanıyorum. Galaxy S3 eğer hoşuma giderse N8'i satıp alabilirim..

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
onex bomba

ramirez02

Üye
yanlıs karar ben n8 den vazgeçemedim

serrrkan5561

serrrkan5561

Üye
    Konu Sahibi
Ne ağlıcam be adam. N8 i değiştirip Htc one X aldım iyi mi diyorsun? Şurda forumda hiç bir adam çıkmaz ki neden değiştin n8 daha iyiydi diye. Bunu bile bile kendini tatmin etme amaçlı konu açmıssın. Ayrıca Kararını vermişsin yani pazartesi telefon elimde diyorsun. Forumda sana bu konuda ne yarar gelecektir? Adama bak ya Htc one X Almış vay canına... Bunu demelerini istiyorsan amaç buysa. Dedim iştee :)

Bilmiyorum farkettinmi ancak bi baştan oku istersen ne dediğimi yada ne dediğimi anlamaya çalış.... Velakin burada konuma cevap yazan 10 larca arkadasın yorumlarını oku da insan gibi msj nası yazılırmıs en azından onu görmüş olursun kardesım benden sana abi tavsiyesi..

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
catısma basladı

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
One X şuan için N8 e tercih edilebilecek bir telefon değil.. Ben alacak olsam N8 gibi bir canavara ancak iPhone 5 çıkınca kıyarım

mesut1979

Üye
One X şuan için N8 e tercih edilebilecek bir telefon değil.. Ben alacak olsam N8 gibi bir canavara ancak iPhone 5 çıkınca kıyarım

sende ammada abartin ha bu n8 i htc one x in etrafindan gecemez n8.

nokici55

Üye
Kardeşim iyi yaptın valla.. Bende en kısa zamanda htc sensitive yada az daha zorlayıp one x alabilirm :) Hayırlı ugurlu olsun kardeş iyi günlerde kullanın

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Oha one x n8den ustun görenler var daha ne diyim locked :X

nokici55

Üye
Kardeş en iyisini yaptın vallahi. Hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın. Bende Htc sensition yada one x alcam büyük ihtimalle

WebStyle

WebStyle

Üye
Oha one x n8den ustun görenler var daha ne diyim locked :X

Nedeni Nokia marka takıntısından vazgeçemedikleri içindir. Onlara sadece "Tamam" diyip geçeceksin.. Artık at gözlüklerimizi çıkartma vakti geldi diye düşünüyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt