N8 İle İlgili

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
    Konu Sahibi
N8 İle İlgili
iyi aksamlar arkadaslar cok yakında n8 alıyorum ama merak ettigim n8i artıları ve eksileriyle nasıl özetleyebilirsiniz 2-3 kelimeyle yardımcı olursanız sevinirim bide 2 renk arasında karar veremiyorum mavi ve turuncu biraz yardım edersiniz sevinirim iyi günler ???

[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
1 aydır kullanıyorum. 2 hafta önce de symbian anna ya yükselttim. Çok güzel ve özellikli telefon. Usb Otg si bence muazzam. Herşeyi bağlıyorum usb, telefon, galaksi tab. Kamerasına zaten diyecek birşey yok. Ses kalitesi de mükemmel. Bana göre tek sorunu şarjı az gidiyor. Ben çok kullanıyorum o yüzden az gidiyor. Ne bileyim e72 gibi gitse çok daha iyi olurdu :D

WebStyle

WebStyle

Üye
N8 iyi bir telefon tüm işlerini rahat bir şekilde görür ancak diğer rakiplerine göre biraz daha yavaş bir telefon..

hell yeahh

Üye
kardeşim kesinlikle alma diyorum hayatımda hiç nokiadan başka bir marka telefon kullanmadım suanda elimde n8 mevcut kamera kullanıcam illede diyorsan sırf kamerası için al başka hiçbir özelliği 5 para etmez bende en yakın zamanda elimden cıkarım samsung galaxsy s2 alıcam hayatımda böyle birsey görmedim biz oyunlar oynarken adamlar gta oynuyorlar ;)

WebStyle

WebStyle

Üye
kardeşim kesinlikle alma diyorum hayatımda hiç nokiadan başka bir marka telefon kullanmadım suanda elimde n8 mevcut kamera kullanıcam illede diyorsan sırf kamerası için al başka hiçbir özelliği 5 para etmez bende en yakın zamanda elimden cıkarım samsung galaxsy s2 alıcam hayatımda böyle birsey görmedim biz oyunlar oynarken adamlar gta oynuyorlar ;)

Sizde sırf oyun için alacaksanız bi PSP alın bence :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Sen n8 in çakmasınımı kullanıyorsun acaba,Bendeki n8 harika da:)

• Beğen
Tepkiler: frisby77
SuaT6027

SuaT6027

Üye
hoooopppp.. üstadlar olmadı şimdi.. N8 e öyle şeyler söylemenize dayanamam.. genel eleştiri yanlışı olarak gördüğüm şey burda da mevcut.. hangi telefonda bu kadar özellik bir arada toplanmış durumda ki? tek eksiği bırakında hızı olsun.. zaten o da dört dörtlük olsaydı nokia bunun üstüne bir telefon üretemez üretse de satamazdı.. al kardeşim N8 ini.. güle güle kullan.. renk tercih meseledir.. bence darkgrey en hoşu.. ama dedim ya.. tercih meselesi.. sen bilin :D :D :D

valent

valent

Üye
N8 bencede al kardeş pişman olmazsın her türlü ihtiyacını karşılar bu cihaz.N8 fiyatına zaten N8 gibi bir canavar alamazsın...

cihatyılmaz

Üye
ben ocak ayında aldım ve şuana kadar hiç bi sorunum olmadı kamerası sesi flash özellikli tarayıcısı usb otg özelliği ...vb gerçekten harika bi cihaz ama şu var aldıktan sonra bilen birine flash ile BELLE yüklet bence çünkü symbian pr 1.1 ve ya 1.2 ile alırsın büyük ihtimal onu önce annaya çevir. daha sonra belle yüklet fark çok fazla... AYRICA N8 E LAF ATMAK CİDDEN ZOR İŞ BEYLER BELKİ HIZ KONUSUNDA DİĞER TELEFONLARDAN GERİ KALABİLİR AMA PARASINA GÖRE SINIFINDA TEK... 1500 TL ALTINDA N8 LE KAPIŞICAK Bİ TANE TELEFON YOK...

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
    Konu Sahibi
peki hafızayı 32gb ye cıkartmayı düsünen varmı aranızda

ozelbaris

ozelbaris

Üye
Beş aydır kullanıyorum. Hoperlörü mono ve tam arkasında objektifin yanında. Telefon çalarken pantolon cebinde hoperlörü bacağına dönük şekildeyse, sessiz ortamda bile duyulmayabiliyor. Birinci eksisi bu. İkincisi ise yürürken titreşimi hissedilmiyor, titreşim zayıf. Üçüncüsü Anna güncellemesi bir sürü hata ve eksikle geldi, yama bir ay on gün sonra yayımlandı. Şükür şimdi sorun yok.

Bazı arkadaşlar da konuşurken yüzüne değince telefonun kapandığını, ana ekrandaki uygulamaların açıldığını söylediler, bende hiç olmadı.

Her uygulama Symbian'ı desteklemiyor ama her konuda hemen hemen iyi uygulama var.

N8'in olumlu özelliklerini bence sen keşfet, çünkü zevkli olacak. Renge gelince benimki koyu gri ama sen mavi al.

frisby77

frisby77

Üye
Bir de bu telefonun en sevdiğim özelliği sadece telefon değil çoğu teknolojik alet yerine geçio film seyretmek için kullanabilirsin(mkv,avi oynatıor ayrıca aynı isimle yanına altyazıyı koydun mu onu da gösterio yanlız türkçe karakterler yok ama idare ediyorum alıştım artık:D)müzik çalar olarak kullanabilirsin navigasyon aleti olarak kullanabilirsin intenete rahatça girebilirsin oyun atıp oynayabilirsin(bazı arkadaşlar diecek ki çok az hd oyun var falan felan ee o paraya da olsun o kadar hem zaten insan bi süre sonra sıkılo ben mesela artık hiç oyun oynamıorum telefonda yüklü bile değil) kısaca dilediğin çoğu şeyi yapabilirsin telefonun tasarımı da bence çok hoş bu da ayrı bir artı:oke:

SuaT6027

SuaT6027

Üye
nsekiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzz :) al rahatla :)

n000k

n000k

Üye
2 renk arasında kaldım demişsin o zaman sadece mavi alabilirsin.. çünkü turuncu rengi türkiyeye hiç gelmedi.. ben hatta turuncu renk üretimi kalktı diyede biliyorum.. al derim. derdim uygulama değil diyosan bu telefondan iyisini hayatta bulamazsın. benim 2. N8 im. ilki suya düştü. 1 hafta içinde gittim yenisini aldım. diğer markalara bakmadım bile!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt