Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
n8 ile 701 takas
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
the.reds
Üye
Konu Sahibi
n8 ile 701 takas
arkadaşlar bugün bi telefoncuya gittim n8 in üzerine 20 tl istedi nokia 701 için sizce değermi tabiki 701 sıfır
aslında beni buna iten 701 in bir kaç videosunu izlemem hayran kaldım gerçekten
yorumlarınız için teşekkürler
ALpWaR24
Üye
n8 üzerine 20tl ben olsam almıştım o telefon 2 katı ben öyle çok foto çeken biri değilim ama tabi forumdaki n8 ciler bascak burayı kamera 12 mp dicekler verme dicekler ama bence 701 çok daha iyi
AsaRTy
Üye
Sağlam işlemci Sağlam Görüntü Ve Orjinal Belle... Hiç Kaçırma Bile.
spartuas
Üye
kamera çeken biri değilsen al. Sana 8mp bile fazla gelir o zaman. Al 701. Orjinal belle +++ sıfır telefon daha ne isterim. Almıyorsan o telefoncunun yerini söle ben alıyım.
Esendağlı
Üye
Alınabilir
the.reds
Üye
Konu Sahibi
ama sorduğum yer yani tcell avea vodafone falan gibi biryer değil tabiki mahallede bi telefoncu sizce bi sorun çıkarmı
sıfır telefon diyosun ne sorunu git al hemen kaçırma. Yalnız yurddışı çıkışlı olmasında sonra benim gibi güncelleme sonrası telefonunun dili ingilizce olmasın
the.reds
Üye
Konu Sahibi
niye herkes kamera ile ilgili bişeyler söylüyo 701 in kamerası çokmu kötü yada n8 in ki çokmu iyi
SilentOne
Üye
eğer yurt dışı çıkışlı değilse al 20 tl dese bn direk almıştım
qsaw
Üye
701 inki kötü değil n8 inki çok iyi
SilentOne
Üye
bnce kaçırma zaten dili ingilizce olsa bile flash atarsın tr düzelir
the.reds
Üye
Konu Sahibi
peki brda 701 kullanan en azından eline alan varmı
SilentOne
Üye
bir 2 kişi vardı galiba forumda
spartuas
Üye
bende elime aldım mağazada.
WebStyle
Üye
Eğer kamera tutkunu biri değilseniz hemen takas edin derim..
the.reds
Üye
Konu Sahibi
peki nasıl tasarımı ben hiç görmedim bile gerçekte