Anna da fazla bi olay yokmuş valla hayal kırıklığına ugradım. Abarttıkları şey bu muydu diyorum. Telefondan soğudum valla. Hayal kurması güzeldi Anna şöyle böyle derken
Anna da fazla bi olay yokmuş valla hayal kırıklığına ugradım. Abarttıkları şey bu muydu diyorum. Telefondan soğudum valla. Hayal kurması güzeldi Anna şöyle böyle derken
Telefon hala hantallıgını koruyor... İki simge değiştirmişler, opera çakması bi browser koymuşlar, 5800 da olan dik qwertyi yeni bişeymiş gibi kakalamışlar o kadar...
restart yapdin demi? Ne sorunlu bisey cikti o da.. Ben orjinal klavye kullaniyorum.. Swype guzel ama ondakit9 yuzunden normal sekilde yazarken harfler gec geliyo.. Kaydirarak yazmak icinde turkce t9 u olmasi lazim onla da ugrasmak istemedigim icin sildim swype i..
slm arkadaşlar bende tele flash atmak istiyorum kapanma sorunları var die hemde anna sürümü olmuş olur programı sonunda kurdum lakin söylenenleri harfiyen yapmama rağmen bi hata mesajı var yani flash olayı başlamadı sorun ne olabilir varmı yardım edecek olan biri?
getting list of files to be flashed failed: 0x84210010(-2078212080) -
firmware; flashing file 'c:\program files(x86)\nokia\phoenix\products\RM-596\RM596_039_000_M032_16G.fpsx' is not found.
çözüm ü verene minnettar kalacağım şimdiden saolun...