n8 için similasyon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mc_mfi

Üye
    Konu Sahibi
n8 için similasyon
bu tel.lerden birini seçip onun aynı gerçek gibi kullana bilirsiniz ama forum.nokia ya üye olmalısınız aslında bu n8 almayı düşünenler için ideal da olson gene de tam olarak kullana biliyorsunuz:naughty:

• Beğen
Tepkiler: Mustafa1300, deli oğlan ve suat1111

balkonkusu

balkonkusu

Üye
evet ben burdan n8 in müzik dosyalarını indirdim :)

aagkn

aagkn

Üye
site ingilizce arlkadaşım simülasyon hangi bölümünde biraz aydınlatırmısın acaba :islik

pRime.

pRime.

Üye
Bilgisayara geçer geçmez denemem lazım. :)

mucaht

Üye
süper bişeymiş yaa bu :D simülasyonla telefona oyun program fln de yükleyebiliyorsunuz. (Unsigned uygulamalarda hata veriyor :ehe) Gerçek telefonun birebir aynı :oke::d::d:

--------------- Ekleme ---------------

hatta size bi tüyo daha veriyim simülasyondan yazılım güncellemeye girince orda midnight tema, vidyo güncellemeleri fln de çıkıyo hatta "Nokia DAB Radio" diye başka bir güncelleme daha gözüküyor. Yakında böyle bir güncelleme gelirse şaşırmayın :D

bahaday

bahaday

Üye
İnşallah gelir bi an önce de radiomuz düzelir.

venusutarit

venusutarit

Üye
Bende simülasyon çalışmıyor neden acaba arkadaşlar

Sonunda çalıştırdım ama çık kasıyor Ben E7 almam :ehe

Kubde

Kubde

Üye
ne yapmamız gerekiyor ben tam kavrayamadım ?

pcwolf

pcwolf

Üye
Telefon yeniden başlarsa ne yapacaz:D:D

deli oğlan

Üye
arkadaşlar bunu nasıl kullanıyoruz bi bilgi verirmisiniz lütfen..

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
arkadaşlar bunu nasıl kullanıyoruz bi bilgi verirmisiniz lütfen..

Bilgisayarınızda javanın son sürümü yüklü olsun.

Forum.nokia.com ' a giriş yaptıktan sonra Remote Device Access adlı bağlantıya tıklayın.Sonra telefon listesinden Nokia N8-00 ' ı seçi 2 kb boyutunda ki dosyayı bilgisayarınıza indirip java aracılığıyla çalıştırın.

deli oğlan

Üye
_є_®_¢_α_N_™;3121651' Alıntı:

Forum.nokia.com ' a giriş yaptıktan sonra Remote Device Access adlı bağlantıya tıklayın.Sonra telefon listesinden Nokia N8-00 ' ı seçi 2 kb boyutunda ki dosyayı bilgisayarınıza indirip java aracılığıyla çalıştırın
mükemmel birşey bu ya :d: peki telefon diline girince türkçe yok türkçe kullanabiliomuyuz ?? :hmmm

Forum.nokia.com ' a giriş yaptıktan sonra Remote Device Access adlı bağlantıya tıklayın.Sonra telefon listesinden Nokia N8-00 ' ı seçi 2 kb boyutunda ki dosyayı bilgisayarınıza indirip java aracılığıyla çalıştırın.
bu mükemmel bişey ya :d: peki telefon diline girince türkçe yok türkçe kullanabiliozmu ?? :hmmm

mc_mfi

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürlerinizi eksik etmeyin arkadaşlar

venusutarit

venusutarit

Üye
Arkadaşlar bu simülasyonda programları kurup deneyerek kendi telefonumuza kurmak daha mantıklı denediğim her programı kurdu

aagkn

aagkn

Üye

bunları yaptıktan sonra kayıt işlemi yapmak gerekiyormu???:aha::aha:

pRime.

pRime.

Üye
arkadaşlar acayip kasma var bende sizde de öyle mi acaba?

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
yanliz similasyon derken :kop: o smilasyon degil miydi sampiyon :ehe

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
evet smulasyon :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt