N8 için Opera Facebook Mobile -Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Anil012

Üye
    Konu Sahibi
N8 için Opera Facebook Mobile -Yardım
Arkadaşlar Opera'dan facebook'a girdiğim zaman Opera'nın bana önerdiği Facebook Mobile'ı bir türlü kuramadım. İndiriyor, yüklemeyi başlattıktan sonra da iptal ediyor ve nedenine bakınca MIDlet-jar-Size özniteliğini işleme başarısız diyor. Bu nasıl çözülebilir?

Teşekkürler şimdiden,

SaGa21sk

Üye
Değerli arkadaşım cihazınıza Opera'nın java sürümü yerine sis uzantılı olan sürümünü yükleyip deneyin hade kolay gelsin.

distakjo

distakjo

Üye
ya bende de şöyle bi sorun var, operadan facebook a girdiğimde yükleniyor diyor ama girmiyor bir türlü:S

dücane

dücane

Üye
ya bende de şöyle bi sorun var, operadan facebook a girdiğimde yükleniyor diyor ama girmiyor bir türlü:S

ayni sorun bendede var, önceleri giriyordu, neredeyse son bir haftadir hic girmedi, neden acaba?

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
İnternet ayarlarınıza bakın veya operada sorun olabilir opera mobile sis yükleyin java değil

qsaw

qsaw

Üye
sorun çözüldümü çözüldüyse yazda yapamayanlarda öğrensin :D

benighted

benighted

Üye
ya o yükleniyor yazısı devam ederken üstteki facebook yazılı yere bikere basınca düzeliyor benim bende onunla uğraşmak yerine touch.facebook dan giriyorum daha rahat bence

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
facebook programini telefonun kendi tarayicisida oneriyor ordan deneyin ama guzel degil bence nimbuzz kullanin ayni anda msn ve yahoo hatta cogu sosyal aglari ayni cati altinda topluyor msn sesli gorusme bile yapabilirsiniz.

distakjo

distakjo

Üye
ya o yükleniyor yazısı devam ederken üstteki facebook yazılı yere bikere basınca düzeliyor benim bende onunla uğraşmak yerine touch.facebook dan giriyorum daha rahat bence
yok gene olmuyor |-)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt