n8 icin hangi flash player yuklemeliyim?

Sponsorlu Bağlantılar

anlamamki

Üye
    Konu Sahibi
n8 icin hangi flash player yuklemeliyim?
slm
yaw onume gelen sayfada guncel flash player yukleyin diyor ,acılan sayfada hangı versıonu secıp kurmalıyım?
adımları nasıl ındırıp kurmalıyım saygılar

ByWorth

ByWorth

Üye
üzgünüm ama Flash player bu şekilde yüklenemiyor...

Anußis

Anußis

Üye
aynen bende öyle biliyorum

flash lite 4 yüklü

flash 10.1in bi alt sürümü kısıtlı sürümü gibi birşey cogu video destekliyor mesela facebookta falan kendi tarayıcısı ile sorunsuz videolar izlenebiliyor... sen ne yaptında flash yüklü değil dedi ?

anlamamki

Üye
    Konu Sahibi
normal videolari izlemek istedigimde flash player yuklememı istiyor,yani yapmiş oldugum bişe yok

--------------- Ekleme ---------------

facebookta video izlemek istedigimde tıkladıgımda,bu içeriği izlemek için adobe flash player ın son surumunu ındırıp kurmalısın dıyor

Anußis

Anußis

Üye
ilginç kendi tarayıcısında facebooktan izleyince hiç sıkıntı cıkartmadan loading falan diyor ve video açılıyor

acaba operadan falan mı izlemeye calısıyorsun

anlamamki

Üye
    Konu Sahibi
ilginç kendi tarayıcısında facebooktan izleyince hiç sıkıntı cıkartmadan loading falan diyor ve video açılıyor

acaba operadan falan mı izlemeye calısıyorsun
evet operadan ızlemeye calsıyorum ben sanırım ordan videolar acılmıyormus sımdı bı arkadastan ogrendım,kendı browserından dizi izle online filim izlemekte mumkun sanırm.

mc_mfi

Üye
sende harbiden bişeyden anlamazmışsın

muratcan1905

Üye
arkadaşlar bu flash lite iyi gibi gözüküyor ancak çok saçma bir video yu mesela pc de izlerken istediğimiz noktaya atlayabiliyoruz böylece oradan yüklemeye oynatmaya devam ediyor ancak bunu telefondan deneyince video kapanıyor f işareti üzerinde çarpı vs çıkıyor bu flash lite ın kısıtlamalarından biri mi

accman

accman

Üye
aynen bende öyle biliyorum

flash lite 4 yüklü

flash 10.1in bi alt sürümü kısıtlı sürümü gibi birşey cogu video destekliyor mesela facebookta falan kendi tarayıcısı ile sorunsuz videolar izlenebiliyor... sen ne yaptında flash yüklü değil dedi ?

hadi yaa... ben videoyu o sayfada direkt izleyemiyorum..kaydetmem gerekiyor.. sende de mi böyle?

--------------- Ekleme ---------------

evet tüm site olarak seçince oluyormuş..
ama farketmemiştim bunu teşekküler :)

Üst Alt