N8 için BİP sesi çıkartmayan SES KAYIT yazılımı

coolturk

Üye
boldbeast recorder kardeş. forumda var. en ufak bip sesi yok.

Potut

Üye

ben nokia 2330 kullanıyorum. cep telefonuma hiç zil sesi indirmedim. cihazın içindeki zil sesleri duruyor onlarda silinmiyor. silin dediğiniz durum galiba telefonun yazılımına ulaşıp silin diyorsunuz onuda ben yapamam. kim yapar ki?

Kardeş sen yanlış anladın noss_bar ın anlatmak istediği programın kendi içindeki sesleri silmek.onuda sis ve sisx programlarını editleyebilenler (noss_bar gibi mesela) ancak yapabilir.

Potut

Üye
Kardeş sen yanlış anladın noss_bar ın anlatmak istediği programın kendi içindeki sesleri silmek.onuda sis ve sisx programlarını editleyebilenler (noss_bar gibi mesela) ancak yapabilir.

İşte sis ve sisx programını editleyebilenleri nerede bulabilirim? İşyerleri var mıdır? Buradan yada özelden iş adreslerini bana yazarmısınız?

kayıtı göremedim.

- - - Eklendi - - -

kayıtı göremedim.

pr0t0n

Üye
boldbeast recorder kardeş. forumda var. en ufak bip sesi yok.

yazılım açısından en iyisi olduğuna katılıyorum 4-5 ay kullandım ( lisanslı = çünkü 14 gün sonra free kullanım bitiyor ve kayıt bip li devam ediyor. ) fakat; belle refresh ten önce lisanslı kullanımlarda bip sesi yoktu, refresh sonrası bip sesi geliyor henüz bipsiz refresh sürümü gelmedi diye biliyorum.

musssi

Üye

Boldbeast software ovi mağzada bulursun