Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N8 i eski (sarı, kırmızı, beyaz girişli) televizyonlara bağlayabileceğimiz bir aparat varmı?YARDIMMM
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ssuu18
Üye
Konu Sahibi
N8 i eski (sarı, kırmızı, beyaz girişli) televizyonlara bağlayabileceğimiz bir aparat varmı?YARDIMMM
N8 i eski (sarı, kırmızı, beyaz girişli) televizyonlara bağlayabileceğimiz bir aparat varmı?YARDIMMM EDERSEN,Z SEVİNİRİM..
.eRCaN.
Üye
Ca - 92u adlı kabloyu temin ediniz.
Not:
Bu aparat ile TV ye görüntü aktarabilmeniz için N8'in kulaklık girişini kullanacaksınız.
ssuu18
Üye
Konu Sahibi
sağol kardeş nerde bulabilirim bu kabloyu
_ardaa
Üye
telefoncular da vardır yada son zamanlarda birçok yerde açılan kablo marketlerde de bulursun, bunu bağlarken sağ üstte tv simgesi çıkması gerekir herzaman çıkmayabiliyor ona dikkat edeceksin birde renkler de sarı beyaza beyaz sarıya takılacak yoksa görüntü alamazsın.
projectmaximo
Üye
ben gittim bi elektronik malzeme satan yerden 4 liraya aldım.üstünde nokia falan da yazmıyo ama bağlantıların hepsini kendi renginde.yani sarı sarıya beyaz beyaza..3 televizyona bağladım hepsinde de anında gördü..tek dikkat edilmesi gereken husus kabloyu önce televizyona bağlayacaksın yoksa kulaklık olarak görüyo kabloyu