N8 i değiştirme vakti geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

na zdrowie

Üye
    Konu Sahibi
N8 i değiştirme vakti geldi
Herkese merhaba ben yeni bir telefon almak istiyorum bütçe 2000tl. Önerileriniz nedir ? note2 düşünüyorum bütün telefonların videolarını izledim ve note2 diğerlerine göre gözle görülür daha iyi geldi. şimdi galaxy s3 dede super amoled hd var ama note 2 nin keskinliği görüntüsü çok daha iyi nasıl oluyo bu bilen var mı?

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
note2 daha iyi. Eğer boyut sıkıntısı olmazsa note2 derim ben

Kerim.

Kerim.

Üye
Note2 kesinlikle.harika cihaz:)

acuxx

acuxx

Üye
lumia 920 al 1 haftaya gelicek en geç

na zdrowie

Üye
    Konu Sahibi
lumia 920 al 1 haftaya gelicek en geç

Yok kalsın benim incelemeleri göre note2>ip=s3>onex diye bir sıralama yaptım.
S3un jellybean halini göremedim bir türlü ics haliyle ip5 arasında fark yok gibiydi ama ip5in tarayıcısı saliselerle daha hızlı açıyodu

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Tercih sana kalmış,zaten bu konular yeterince açılmış,ordanda fikir edinebilirsin

acuxx

acuxx

Üye
Yok kalsın benim incelemeleri göre note2>ip=s3>onex diye bir sıralama yaptım.
S3un jellybean halini göremedim bir türlü ics haliyle ip5 arasında fark yok gibiydi ama ip5in tarayıcısı saliselerle daha hızlı açıyodu

Sen bilirsin sen kullanıcaksın sonuçta

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
Note 2 boyutuna göre performansı normal bence.Zaten tablet telefon arasına sıkışmış bir vatandaş
Bence de lumia 920 al derim.
İphone 5 derdim ama fiyat çok uçuk :/

na zdrowie

Üye
    Konu Sahibi
ne lumiasi ya onu alacağıma onex s3 filan alırım seçeneklerde o yok

Kerim.

Kerim.

Üye
Note 2 boyutuna göre performansı normal bence.Zaten tablet telefon arasına sıkışmış bir vatandaş
Bence de lumia 920 al derim.
İphone 5 derdim ama fiyat çok uçuk :/
Onun en guzel ozelliklerinden biri zaten o:zzz:

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Yaptığın sıralama doğru.JB ile S3'de de gözle görülür bi hızlanma var geçişlerde filan.Note II alırım senin yerinde olsam boyut sorun olmazsa.

avcitalip

avcitalip

Üye
boyut problem değilse note 2 al :oke: problemse s3 veya one x ve one x+ ya bak :evet:

na zdrowie

Üye
    Konu Sahibi
Tamam note2 alıyorum sağolun. kafama takilian bisey var note2de super amoled s3de super amoled ama note2nin ekraniyla s3un ekrani arasinda cok fark var o nasil oluyo? Boyut olarak degil note2nin ki daha canli

Kerim.

Kerim.

Üye
Tamam note2 alıyorum sağolun. kafama takilian bisey var note2de super amoled s3de super amoled ama note2nin ekraniyla s3un ekrani arasinda cok fark var o nasil oluyo? Boyut olarak degil note2nin ki daha canli
İnsallah bize de nasip olur.hayirli olsun simdiden:)

avcitalip

avcitalip

Üye

s3'te pentile diye bir saçmalık var tek pixelden çift pixel çıkartıyorlar o yüzden note 2'nin ekranı daha parlak :evet: samsung sorsak s3'te güç tasarrufu için kullanmış :p

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Hayırlı olsun,ikiside çok güzel cihazlar zaten pişman olacağını pek sanmıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt