Galaxy Note7'nin Android 7.0 Nougat ile sunulabileceği iddiası geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Galaxy Note7'nin Android 7.0 Nougat ile sunulabileceği iddiası geldi
Bencede olması gereken bu :hmmm

Şu sıralar, gündemde yer alan akıllı telefonlardan bir tanesi, Samsung'un yeni üst seviye phabet modeliGalaxy Note7 olacak. Bu yeni cihazın 2 hafta sonra Ağustos ayı başında düzenlenecek olan senenin ikinci Unpacked etkinliğinde gün yüzüne çıkacağı kaydedilirken, cihaz hakkında da bilgiler gelmeye devam ediyor.



Google, geçtiğimiz Mayıs ayında yeni Android N mobil işletim sistemini resmi olarak duyurmuştu. Bu işletim sisteminin kısa bir süre önce Android 7.0 Nougat olarak geleceği de açıklanırken, ilerleyen dönemde yeni Nexus akıllı telefon modelleri ile resmi olarak duyurulması bekleniyor.

Geçtiğimiz sene Ekim ayı sonunda Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi Nexus 5X ve Nexus 6P adındaki akıllı telefon modelleri ile gelmişti.

Samsung'un Galaxy Note7 akıllısı gelirken, hangi işletim sistemi ile sunulacağı da merak konusu. Büyük ihtimalle bu yeni akıllı telefon duyurunun ardından iki hafta içerisinde pazara sunulmuş olacak ve Android 7.0 Nougat'ın cihazda yer alabileceğine dair de bazı iddialar geliyor.

Kısa bir süre önce Android geliştirici sitesinde, Google "Consumer Release" sürümünün yaz sonuna kadar sunulacağına dair bilgileri paylaşmıştı.

Samsung'un yeni nesil phablet modelinin teknik özellikleri ise iddialara göre 5.7" büyüklüğünde 2560x1440 piksel Quad HD iki yanı kavisli Super AMOLED ekran, 4GB ya da 6GB sistem belleği, 64GB dahili veri kapasitesi, 12MP ya da 13MP arka kamera, 5MP ön kamera, parmak izi tarayıcı, suya dayanıklılık, metal kasa olacak.
Galaxy Note7'nin Android 7.0 Nougat ile sunulabileceği iddiası geldi
 


Üst Alt