N8 Hiç Üretilmemiş Olsaydı Şu An Hangi Telefonu Kullanırdınız?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
    Konu Sahibi
N8 Hiç Üretilmemiş Olsaydı Şu An Hangi Telefonu Kullanırdınız?
Saygıdeğer N8 Sahipleri :)Eğer şuan süperkulade tasarım harikası, ruhu olan makine N8 hiç varolmamış olsaydı şimdi piyasada olan hangi telefonu alırdınız?

Uruloki

Uruloki

Üye
hmm sanırım benim isteklerimi o zaman bir telefon karşılamadığı için ve birde babamı kafakula getirebileydim iphone 4

halis18

halis18

Üye
%50 İphone 4
%40 Samsung GSII
%2 Sonyericsson Xperia Arc
%2 LG optimus
%1 Diğer

:)

birmot

birmot

Üye
iphone 4 yada sony ericsson xperia arc

Anußis

Anußis

Üye
şuan n8 sahibi olmasaydım galaxy s2 olurdu

Quaresma53

Quaresma53

Üye
%50 İphone 4
%40 Samsung GSII
%2 Sonyericsson Xperia Arc
%2 LG optimus
%1 Diğer

:)

ee geriye kalan %5 lik dilim :D ???

----------Eklendi @ 23:06:26 ---------- Yazıldı @ 23:05:57 ----------

bende deişen bişey olmazdı yine C7 yine C7

Kedi Yavrusu

Üye
vay be keşke olmasaymış herkeste ya iphone 4 ya galaxy s2 :ehe en azından herkes daha mutlu olurdu böylece :ehe

_ardaa

_ardaa

Üye
ben varolmasını beklerdim:)

• Beğen
Tepkiler: accman, -omer- ve distakjo
erdogansafak55

erdogansafak55

Üye
kesinlikle benim nerede olduğumu ve ne yaptığımı dahil bilen ios veya android işletim sistemli telefon almazdım(bir kere teşebbüs ettim,ama almadım).büyük ihtimal samsung innow8 veya yeni gelecek olan nokia 701.

mamilim90

mamilim90

Üye
vay be keşke olmasaymış herkeste ya iphone 4 ya galaxy s2 :ehe en azından herkes daha mutlu olurdu böylece :ehe
Ainen :D abimde var n8 :D bi Belle Yukledm anca ole adam Oldu dier abimdede E7 var:D oda tutturdu Belle yukle die .d

Uruloki

Uruloki

Üye
kedi eti mutsuz olduğumuzu kim söyledi şu an piyasada N9 harici beni mutlu edecek cihaz bir N8 var ee ne olcak şimdi

mezoart

mezoart

Üye
Nokıa 6300 ya da şimdiki C7'imi tercih ederdim kardeşim...

mcnpl4

mcnpl4

Üye
aypon alırdım. Androidden haberdar değildim o zamanlar o yüzden galaxy ye pek güvenmemiştim.. Htc de olabilirdi arayüzü güzel geliyodu:)

distakjo

distakjo

Üye
işte cevap. helal kardeş :D

WebStyle

WebStyle

Üye
N8 olmasaydı kesinlikle galaxy s olurdu çünkü s2 yeni çıktı :)

slant1111

slant1111

Üye
c7 :D

• Beğen
Tepkiler: Quaresma53
'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
nokiadan şaşmayanları kutluyorum

musty522

Üye
vallaha arkadaşlar n8 im yok ama almayı düşünüyordum nokia nın yeni çıkacak olan telefonu 701 vazgeçirdi beni ama çıkması yakındır çıkmazsa n8 alacağım n8 olmasa konusuna gelince iphone 4 alırdım tabi param yeterse xDbana göre en iyisi iphone da ama n8 annadan sonra gellen belle güncellemesi ile çok değişiyor diyorlar camerası da çok güzel diyorlar 701 çıkışı çok geç olursa n8 alıcam nasipse^^

mfb2

mfb2

Üye
ben 5610 xm nin haporlörü bozluyor yaptırıyordum sürekli bıkmadan :D amiral gemiyi görünce biraz bekleyeyim dedim en son haporlör yine bozulunca bir anda kendimi N8 alırken buldum n8 olmasaydı hiçte niyetim yoktu açıkçası beeeeelki abimin ballandıra ballandıra anlatışıyla HTC alırdım :dry:

pRime.

pRime.

Üye
N8 yerine ne üretildiyse onu alırdım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt