n8 hdmı yardım ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RdMzll

Üye
    Konu Sahibi
n8 hdmı yardım ?
arkadaşlar ben de bi n8 kullanıcısıyım dün bu sitede gezinirken hdmı kablosuyla tv den oyun oynandığını gördüm akşam eve gittim direk denedim ama o video daki gibi goruntu net değildi.
acaba ara kablodamı sorun var
n8 ın aparatında mı sorun var
yoksa telefondan bı ayar mı yapılıyor
tv samsumg 82 ekran hd lcd
hdmı kablosuda 1.4 versiyon altın uclu
sorun nerde çözemedim lütfen yardım bekliyorum :bilmm

venusutarit

venusutarit

Üye
Hangi oyunu denedin ?

erkara_64

plazmadan da olabilir...bende de lg plazma var gayet süper gösterior...(plazmanın renk secenekleri ve keskin ayarları var istersen biraz karıştır)

pcwolf

pcwolf

Üye
Kullandığın lcdnin renk yoğunluğu düşükse görüntü canlı veya net olmayabilir.

venusutarit

venusutarit

Üye
Arhadaş Hd olmayan bir oyunla denemiş olabilir

RdMzll

Üye
    Konu Sahibi
pro street , aspahlt 5 ,real football hepsinde aynı
dün gittim dandik hdmı
bu sefer de goruntu yıne aynı ama dar oldu :hmmm

erkara_64

ben 30 tl aldım hdmı kablosunu altın uçlu olanından belki kablodandır bilemiyecem..

dreyup

Üye
arkadaşlar bu n8 in hdmı çıkışını ullanmak için ayrı bi kablo dahamı almam gerekiyor. kutuda gelen kablo bilgisayarın çıkışına uymuyor.

ozggurr

ozggurr

Üye
arkadaşlar bu n8 in hdmı çıkışını ullanmak için ayrı bi kablo dahamı almam gerekiyor. kutuda gelen kablo bilgisayarın çıkışına uymuyor.

Baska cikislari HDMI cikisi ile karistiriyorsun ama hangi cikislari karistiriyorsun anlayamadim...

Bilgisyar ile Nokia N8 ve HDMI'in bir alakasi yok bildigim kadariyla...

arkee

arkee

Üye
arkadaslar ıcın cıkan kabloların biri ile yana takılanı ile n8e mouse yada harddisk takabilirsin diğerinide n8ın ustundeki kapagı acıp oraya takarsın ama buna ayrıca satın alman gereken hdmi kablosu alman lazım bu kablo ile n8 i tvye baglayabılırsın. bu su demek oluyor evde wireless internet varsa n8i tv ye bagla gir internete mouse ile deb ekranda internette sorf yap yada divx izle fotolarına bak oyun oyna ... bilmem anlatabildimmi

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
arkadaşlar ben de bi n8 kullanıcısıyım dün bu sitede gezinirken hdmı kablosuyla tv den oyun oynandığını gördüm akşam eve gittim direk denedim ama o video daki gibi goruntu net değildi.
acaba ara kablodamı sorun var
n8 ın aparatında mı sorun var
yoksa telefondan bı ayar mı yapılıyor
tv samsumg 82 ekran hd lcd
hdmı kablosuda 1.4 versiyon altın uclu
sorun nerde çözemedim lütfen yardım bekliyorum :bilmm

aynen aynisi bnde de oldu videoda adamda izlemistim sora bnde denedim teldeki kadar net degil diorsun dmi tvdeki goruntu? dostum HDIM uclari altin zten altin en iyisi ;) en iyi altin iletir bnm HDIM uclarida altin plazmaya bagladim teldeki goruntuyu vermedi veremez zten dostum matkli degil mi sncede? menude veya video izlerken resmlere bakrken teldeki goruntu gayet net tvdeki aslnda bnde pek anladim sorun bizde olmadigi kesin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt