N8 HD video kalitesi ornek

Sponsorlu Bağlantılar

nidforspid

nidforspid

Üye
buyrun beyler 12400 kbps video kendim çektim ,yalan yok

ekreem12

ekreem12

Üye

sen wawein su videosunu izleip bide n8in videosunu izleip wawe daha ii diosunya helal olsun bee kac numara gozluk kullanıosun sen bi 5 10 numara daha arttır o nası bı zoom yapma ole zoom yaptıktan sonrakı goruntu ne ole ama alkıslıorum burda muhalefet yapmaa calıstıgın ıcın tebrıkler:oke:
:oke::oke::oke:

nidforspid

nidforspid

Üye

sen wawein su videosunu izleip bide n8in videosunu izleip wawe daha ii diosunya helal olsun bee kac numara gozluk kullanıosun sen bi 5 10 numara daha arttır o nası bı zoom yapma ole zoom yaptıktan sonrakı goruntu ne ole ama alkıslıorum burda muhalefet yapmaa calıstıgın ıcın tebrıkler:oke:
:oke::oke::oke:

8x zoom n8 de yap bakıyım görüntü ne hale gelicek(tabi yapılıyorsa) o videoda gördüğün 8x zoom eee digital zoom sonuçta, ne bekliyosun n8 onuda yapamıyor hey allahım yaa adamı deli edersiniz valla

bu arada o mod denilen pro herkeste adam gibi çalışmıyor o yüzden geçin bu işleri

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
8x zoom n8 de yap bakıyım görüntü ne hale gelicek(tabi yapılıyorsa) o videoda gördüğün 8x zoom eee digital zoom sonuçta, ne bekliyosun n8 onuda yapamıyor hey allahım yaa adamı deli edersiniz valla

bu arada o mod denilen pro herkeste adam gibi çalışmıyor o yüzden geçin bu işleri

tamam lan sana inat öyle bir video çekeceğim ki aklın şaşacak ve modsuz çekeceğim yemin ederim görcez bkalım:evet:

Eric_draven

Üye
n8 de nekadar zoom yaparsan yap hem fotoda hem video mod da görüntü kalitesinden hiçbirşey kaybetmiyor.. ya tüm dünyada tüm media ve teknoloji yargıları / basını hatta rakipleri bile nokia yı kamera konusunda tek geçerkn bu türkiyede ki ayrık otu gibi yok htc yok iphone diyenlere ne oluyor anlamıyorum. o markalar kendileri idda etmiyorlar nokia dan daha iyiyiz diye kamera konusunda

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
SilentOne

SilentOne

Üye
bu arada schc class 10 kullanın hafıza kartı olarak ozmn hd videoları kasmadan akıcı bir şekild kaydeder tel sizde akıcı izlersiniz

• Beğen
Tepkiler: ozggurr
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
n8 de nekadar zoom yaparsan yap hem fotoda hem video mod da görüntü kalitesinden hiçbirşey kaybetmiyor.. ya tüm dünyada tüm media ve teknoloji yargıları / basını hatta rakipleri bile nokia yı kamera konusunda tek geçerkn bu türkiyede ki ayrık otu gibi yok htc yok iphone diyenlere ne oluyor anlamıyorum. o markalar kendileri idda etmiyorlar nokia dan daha iyiyiz diye kamera konusunda

ne güzel konuştun...
Diğer firmaların kendileri bile kamerada en iyi n8 derken kullanıcılara noluyor anlamıyorum

ekreem12

ekreem12

Üye
nidforspid

nidforspid

Üye

hadi yaa bende bunu yedim hayir kim yediyse zaten teknolojinin t sinden anlamaz ya da fandir

1.digital zoom dunyanin en kaliteli fotografinda 2x yapsan bile kaliteyi bozar,kaldi ki n8 kim affedersiniz,sen optik zoom var zannediyison heralde :ehe
2.tum dunya n8 in kamerasinin iyi old kabul etti o zman digitam zoomda n8 i fotoyu bozmaz siz boyle mi mantik kuruosunuz:ehe
3.n8 in fotograf cekimini bende severim ama video bir en bastan 25 fps olmasi matematiksel olarak cogu rakibinden geri birakiyor,30 fps ye cikiyormus dogrudur ,peki 30 fps ye cikince kalite kaybediyor ,ya da bazen hic calismiyor o mod (bir saniyenin icine 5 tane daha fazladan kare sokmak matematiksel olarak az gozuksede pratikte farkeder
4.ayrietten digital zoom pikseli her harekette 2 kat dusurur ,n8 720p 1280*720 ceker yani wavele ayni cozunurluk,siz n8 de 12 mpiksel foto cekerseniz 2x yaptiginizda 6 megapiksele duser o kalite
5.siz lafi ceviriyimde nerden olursa amacindasiniz ama gelin gorunki cahil degiliz bir cok konuda bilgimiz var:naughty:

----------Eklendi @ 14:09:57 ---------- Yazıldı @ 13:58:53 ----------

ne güzel konuştun...
Diğer firmaların kendileri bile kamerada en iyi n8 derken kullanıcılara noluyor anlamıyorum

sende cek cekeceksen lafta kalmasin

one2one2

one2one2

Üye
    Konu Sahibi
hadi yaa bende bunu yedim hayir kim yediyse zaten teknolojinin t sinden anlamaz ya da fandir

1.digital zoom dunyanin en kaliteli fotografinda 2x yapsan bile kaliteyi bozar,kaldi ki n8 kim affedersiniz,sen optik zoom var zannediyison heralde :ehe
2.tum dunya n8 in kamerasinin iyi old kabul etti o zman digitam zoomda n8 i fotoyu bozmaz siz boyle mi mantik kuruosunuz:ehe
3.n8 in fotograf cekimini bende severim ama video bir en bastan 25 fps olmasi matematiksel olarak cogu rakibinden geri birakiyor,30 fps ye cikiyormus dogrudur ,peki 30 fps ye cikince kalite kaybediyor ,ya da bazen hic calismiyor o mod (bir saniyenin icine 5 tane daha fazladan kare sokmak matematiksel olarak az gozuksede pratikte farkeder
4.ayrietten digital zoom pikseli her harekette 2 kat dusurur ,n8 720p 1280*720 ceker yani wavele ayni cozunurluk,siz n8 de 12 mpiksel foto cekerseniz 2x yaptiginizda 6 megapiksele duser o kalite
5.siz lafi ceviriyimde nerden olursa amacindasiniz ama gelin gorunki cahil degiliz bir cok konuda bilgimiz var:naughty:

yaw neden bukadar israrla gocunuyorsun anlamiyorum tamam arkadas samsungunla beraber bir omur boyu mutluluklar sana :ehe sanki samsungun ceo susun nedir bu inat anlamiyorum. cok uzattin artik bence tadinda birak!

musty24

Üye
tmm kardeş waveden iyi alet yok..n8 berbat telefon..kamera çekimi en kötü telefon hatta..sen wave ile çek çek sevin..bizde n8 le çekerek üzülelim..bırak o kısmınıda biz düşünelim..zoom yapınca değil 6mp ye 1 mpyede düşse ben n8 ime hayranım ve onunla mutluyum.. sen takma kafana n8i bu kadar :oke:

Eric_draven

Üye
hd standartı 24 fps dir.. buna en yakın nokia 25 fps ile... nasıl düşük kalite dersin? hd standartıdır nokia nın uyguladığı.. saniyede 25 fps. 30 ise 2nci kalite hd yani dvd hızıdır. nokia yı hd lcd ye bağlarsan ancak alırsın farkı

franzliszt

franzliszt

Üye

vah vah vah cehaletten bahsederlerdide bu kadarınıda göreceğimi tahmin etmezdim . arkadaş sanmışki wave n8 den daha iyi zoom yapıyor falanda filan , nokia bağıra bağıra söyledi zoomda yeni özellik getirdiler zoomda odaklama diye bir izletinde görsün ne neymiş diye .n8 30 fps de çekim yapabiliyor 256aac sesle bu onun işlemcisinin gücü zaten kalite kaybı falan neler saçmalamıssın wave in sesi tek kanal 64aac ahaha , birde tabi daha büyük lens ve daha kaliteli lensi hatırlatalım zeiss ve oranı 1.83 senin kıytırık wavein bu segmentte n8 e kafa tutabilirmi ? dünyada teste sokulmuş dergiler bloglar tarafından her yerde tüm cihazlar arasından en iyi seçilmiş ne pixon kalmış ne iphone ne galaxys ıvır zıvır az araştırda sonra saçmala.

• Beğen
Tepkiler: iatis
Uruloki

Uruloki

Üye
evet daha önce N82 da olan smart zoom özelliği geliştirilerek N8 e aktarılmış N8 görüntünün çözünürlüğünü bozmuyor onun yerine yakınlaşılan alanı büyütüyor ayrıca videoda da fixed focus var o da görümtülerin çok net çıkmasını sağlıyor ki bunu hiç bir 30fps video çeken telefon sağlayamıyor

ozggurr

ozggurr

Üye
mesaji duzenlerken asagida kopyasi olustu nedense, tasarimci arkadaslar neler oluyor forumda :)

ozggurr

ozggurr

Üye
daha once paylasmistim bu videolari ancak hangi baslik altinda oldugunu unuttum yine paylasayim dedim basligi gorunce:

1. video: 6x4 mm boyutundaki zircon tasin uzerindeki fasetleri gosteren video, kendi cekimimdir:

video linki:

2. video: yol kenarindaki cicegin uzerinde gordugum bocegi cektigim video:

video linki:

3.video: cicegin dibindeki kurumus yapraklarin arasinda gezen karincayi cektigim video:

video linki:

4. video: Dubai havaalaninda cektigim Gazi Universitesi Halk Oyunlari yarisma ekibi, hayde gidelum hayde:

video linki:

----------Eklendi @ 16:56:17 ---------- Yazıldı @ 16:48:00 ----------

bu arada schc class 10 kullanın hafıza kartı olarak ozmn hd videoları kasmadan akıcı bir şekild kaydeder tel sizde akıcı izlersiniz

herkes birbirine laf yetistirecegim diye senin verdigin onemli bilgiyi atlamis galiba...

SilentOne

SilentOne

Üye
önemli deqil ama class 10 da dene 5800 da bile süper çekiyo videoyu

ozggurr

ozggurr

Üye
class 10 bulamadim henuz, her yerde 4 var

HakanTRKZ

HakanTRKZ

Üye
:kop::kop::kop: wave kat kat dha iyi çeker bundan

şu renklere şu güzelliğe bak

buda gece çekimi ,n8in bittiği an bura zaten

çok okur bakar araştırır az ve öz konuşur yapım vardır...
n8'in bittiği an dediği olay n8'de led flaş özelliği olmamasından kaynaklanan karanlık ortam yüzünden n8''de mevcut olmayan özellik üzerinden karalıyor...
birde bu kayıtın aynısını kendi imkanlarınla yaptığın sadece ve sadece tek bir led ışık yardımıyla yap...
birde samsungla çekim yaparken O LED'i kullanmadan yap.aradaki BİTME ANI nasıl oluyor gör kardeşim...
sözüm bu tartışmam yazarım ve susarım...susmakta bir tepkidir unutma...herkese saygı ve sevgiyle iyi geceler...

----------Eklendi @ 02:49:46 ---------- Yazıldı @ 02:48:50 ----------

not: beni bilmeyen Musty24de sorar... :D

----------Eklendi @ 03:01:39 ---------- Yazıldı @ 02:49:46 ----------

En kısa zamanda da yapacağım testlerimi ve iyide kötüde olsa n8in led ışık destekli ve desteksiz;samsung wave 8500'ünde led ışık destekli ve desteksiz videosunu koycam...
Kötü olursa 2'nci N8'imi satıcam...SÖZ...

Üst Alt