N8 HD video kalitesi ornek

Sponsorlu Bağlantılar

nidforspid

nidforspid

Üye
Tüm S^3 modellerinde video çekim kalitesi aynıdır.. Zaten rakamlar ortada.. 720p 25fps çift mic. video kaydı.. Wave çift mic. çekmez.. Tek çeker.. Buda farkı gösterir.. ;) 5fps katma sakın ufak bi dosya ile 30fps çekeriz.. Bırak bu işleri mike...

----------Eklendi @ 23:23:32 ---------- Yazıldı @ 23:13:47 ----------

Bu arada 30fps ile çekilirse.. O kadar ses kalitesi veriyor.. 25fps değil.. Anladın koç..

bunları hakana anlatsaydınya mike:naughty:madem biliyosun

artı ses kalitesinden bahseden kim,n8in çift mic old biliyoruzda mono hoparlor old da biliyoruz:ehe ,biz burda video bit rate nden bahsediyoruz,kendi kendi gelin güvey oluyosun,sen şu çektiğin videonun bitrate oranına bak bakıyım kaç

Starsley

Ah ah arkadaş anlatmış zaten.. Hala konuşuyorsun.. Uslanmazsınız siz.. :ehe:

ekreem12

ekreem12

Üye
hakan denen arkadaş yemiş herkesi n8 3000 kbps çekiyor 12000 falan değil açın bakın video özelliklerine

----------Eklendi @ 21:53:34 ---------- Yazıldı @ 21:41:41 ----------

madem yaşımın 9-10 old zannediyosun niye muhabbet ediyosun benle??:allalla:

belki adam yerine koymak istemişizdir bizim torelerimizde cocukları sev derlerki saygı ögrensin sen pek sevilmedin galiba zamanında:hmmm

one2one2

one2one2

Üye
    Konu Sahibi
yaw birakin sunu ne dedigini kendide bilmiyo. samsungun ozelliklerini google dan aratip buraya yaziyo tepe tepe kullansin 2 gun once arkadas galaxy s 2 almis tablet pc gibi diyo yaw :d

musty24

Üye

kardeş wave de kullandım n8 de kullandım..n8de kontrastı son seviyeye getirince o pembelik n8de de oldu o pembeliğin hangi markalarda olduğu felan önemli değil..önemli olan onun ne olduğu..diğer konuda ise çektiğin videolara youtubedan felan bakma bul bi n8 çevrede iki tane video çekte gözlerin görsün 3000 yada 12000 yada daha fazla mı ve bi kaç video çek aradaki farklarıda gör..
onu görünce zaten anlıcaksın cahili de ..oktan anlamayanın kim olduğunu da..
bu arada ışık düşmesini de halletti arkadaşlar sağolsunlar :)

ekreem12

ekreem12

Üye
[video=youtube;nnrwBg0vSK0]http://www.youtube.com/watch?v=nnrwBg0vSK0[/video]

bende bi c7 ile cekilmiş video yollayım size gece konserden:ehe

nidforspid

nidforspid

Üye
kardeş wave de kullandım n8 de kullandım..n8de kontrastı son seviyeye getirince o pembelik n8de de oldu o pembeliğin hangi markalarda olduğu felan önemli değil..önemli olan onun ne olduğu..diğer konuda ise çektiğin videolara youtubedan felan bakma bul bi n8 çevrede iki tane video çekte gözlerin görsün 3000 yada 12000 yada daha fazla mı ve bi kaç video çek aradaki farklarıda gör..
onu görünce zaten anlıcaksın cahili de ..oktan anlamayanın kim olduğunu da..
bu arada ışık düşmesini de halletti arkadaşlar sağolsunlar :)

iyi düzeldiyse bizimde pembelik düzeldi konstrat ayarından zaten
bu arada video kayıt ettim n8 den video bit rate 5000 kbps 12000 falan değil yine

siz moddamı 12000 kbps yi buluyosunuz??

musty24

Üye
hayır mod yüklü değil..orjinal haliyle video çekimi yapıyorum..

Uruloki

Uruloki

Üye
12100lerde geziyor benim bit rate ne iş en düşük 10000 oluyor

nidforspid

nidforspid

Üye
buyrun arkadaşlar rihanna konseri 6000 kbps

bu da bulduğum site

ekreem12

ekreem12

Üye
buyrun arkadaşlar rihanna konseri 6000 kbps

bu da bulduğum site

sen wawele cekip video koymıcakmıdıın n8 nie koyuosun burayaki????:allalla::allalla::allalla::allalla:

franzliszt

franzliszt

Üye
nasıl takılıyor anlık ? arkadaş beni yalancı çıkaracaksınız benim cihazmı kasmıyor sizin cihazlarmı sorunlu ? ya bir kere bile video çekerken takılma yaşamadım uzun süreli çekiyorum hemde ?? gerçekten sizin cihazlar takılıyormu arkadaşlar.

----------Eklendi @ 21:33:15 ---------- Yazıldı @ 21:27:43 ----------

ek yapalım buraya n8 le wave falan gelip kıyaslamayın video olarak foto olarak güldürmeyin bizi
modsuz 12000 kbps moda sokarsak n8 de sizi moda sokar (h)

• Beğen
Tepkiler: dreamwalker1979

yusufaltuntas

Üye
nedense bende c7 ile video cekerken takılma yaşıyorum

Starsley

Valla arkadaş hakana katılıyorum.. Ben 3 aydır.. Kullanıyorum.. Ne kasma ne donma.. Video'da gayet akıcı.. Hiç bir takılma yaşamadım.. Ne çekerken.. Ne oynatırken..

nidforspid

nidforspid

Üye
beyler kusura bakmayında upload adresini bile verdim adam çekmiş ,original nokia sitesinde yayınlanmış video 6000 kbps yanibunun neyini inkar ediyosunuz gözümüzle gördük varsa videonuz çekin upload edin bende göriyim o 12000 kbps lerinizi,yoksa banaburda artislik taslar gibi yorum yazmayı bırakın bu arada waveden video isteyen arkadaş yarın paylaşıcam kusura bakma unuttum sınavlarla uğraşıyorum
ayrıetten n8 cift mikrofon old bilmeyen yok 128 aac çekiyor bilmeyen yok onları tartışmıyom ben zaten video upload edin bende indirip bakıyım şu 12000 kbps lik videoya diyorum,benle 5 sayfa tartışıyosunuz bir kişi upload bile etmedi

ekreem12

ekreem12

Üye
beyler kusura bakmayında upload adresini bile verdim adam çekmiş ,original nokia sitesinde yayınlanmış video 6000 kbps yanibunun neyini inkar ediyosunuz gözümüzle gördük varsa videonuz çekin upload edin bende göriyim o 12000 kbps lerinizi,yoksa banaburda artislik taslar gibi yorum yazmayı bırakın bu arada waveden video isteyen arkadaş yarın paylaşıcam kusura bakma unuttum sınavlarla uğraşıyorum
ayrıetten n8 cift mikrofon old bilmeyen yok 128 aac çekiyor bilmeyen yok onları tartışmıyom ben zaten video upload edin bende indirip bakıyım şu 12000 kbps lik videoya diyorum,benle 5 sayfa tartışıyosunuz bir kişi upload bile etmedi

bugun wawele cekilmiş video koycaktın ama tmm yarına beklıoruz ben bitrate filan tartısmıorum senin cektiğin wawe videosunu istiyorum ben ayrıca o koydugun video gece konserde cekilmis bi video cok net herseyin gorunmesini bekleme gün ısıgında gunesı arkana alarak bi wawe ile cek bide n8le ondan sonra bunları konusalıım:oke:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Yahu güldermeyin beni,sapla samanı karıştırmayın.N8 ile wave hiç karşılaştırılırmı helede kamera açısından.çok komik

ekreem12

ekreem12

Üye
Yahu güldermeyin beni,sapla samanı karıştırmayın.N8 ile wave hiç karşılaştırılırmı helede kamera açısından.çok komik

kedi ciger ilişkisi napcan işte karalanmaya calısıyor benim c7le koydugum video 10000lerde n8mi 6000 yapcak bu arada yahu ha ha haaaaa:ehe

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
bsenturk arkadaşım wavenide al git!! one minute!!
3310'un olmayan kamerasıyla karşılaştır sen waveni:kop:

Üst Alt