N8 HD video kalitesi ornek

Sponsorlu Bağlantılar

nidforspid

nidforspid

Üye
alin o birilerine kapak olsun. asagidaki videolar yeni cikan sozde hd samsung wawe 2 cekim videolari

[video=youtube;tFbKAD2Sxjs]http://www.youtube.com/watch?v=tFbKAD2Sxjs[/video]
[video=youtube;IOUwi8CBf0Y]http://www.youtube.com/watch?v=IOUwi8CBf0Y[/video]
[video=youtube;Ehu3t5L1EUM]http://www.youtube.com/watch?v=Ehu3t5L1EUM&feature=related[/video]

----------Eklendi @ 15:48:31 ---------- Yazıldı @ 15:47:10 ----------

o durumu herzaman yasamiyorum arasira yapiyor kamerayi durdurup bastan yaptigimda normale donuyor. oda zannedersem telde cok hd oyun ve uygulama falan var kasiyor diye dusunuyorum.

:kop::kop::kop: neyi gösterdinde ne var orda 10 numara çekim be sana yukarda karşılaştırma verdim kapakorda kapak:kop:

renklere iyi bak ,netliğe iyi bak,siz karşılaştırmayı bile bilmşyosunuz fabrika çıkışı karşılaştırma yapılır işine gelmeyine mod at bilmem ne at ula wavede modmu var wave e mod atsam demekki 1080p çekecek:ehe

Uruloki

Uruloki

Üye
olabilir ama eski symbian 3 eski symbianla karıştırmamak lazım ama yine bir olay bunun içinde

one2one2

one2one2

Üye
    Konu Sahibi
:kop::kop::kop: neyi gösterdinde ne var orda 10 numara çekim be sana yukarda karşılaştırma verdim kapakorda kapak:kop:

renklere iyi bak ,netliğe iyi bak,siz karşılaştırmayı bile bilmşyosunuz fabrika çıkışı karşılaştırma yapılır işine gelmeyine mod at bilmem ne at ula wavede modmu var wave e mod atsam demekki 1080p çekecek:ehe

:kop2:yuru git daha fazla kendini rezil etme teknoloji ozurulusu oldugun belli videoda gecislerdeki kaymaya bak isik hassasiyetindeki renk degisikliklerine bak ne netliginden bahsediyorsun 1.3 mp ile 3 mp arasinda fark ariyoruz sanki oda hd oburude video kalitesi derken o senin ozurlu anlayisinin kalitesi degil. sen yorma o olmayan biseylerini. alican eline bi wawe i bide n8 i :pokey: sokucan.
samsung:dayak: N8 :d:

klancibelgutay

Üye
usta sen bu vıdyoyu cekerken ayrı bı programmı kullandın ?? yada farklı ayar vs 10 numara olmus

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
n8'le wave kıyaslanıyor, allahım sen sabır ver yarabbim
tamam birader o zaman ikimizde çekelim videoları paylaşalım. hadiii?

nidforspid

nidforspid

Üye
n8'le wave kıyaslanıyor, allahım sen sabır ver yarabbim
tamam birader o zaman ikimizde çekelim videoları paylaşalım. hadiii?

kabul

----------Eklendi @ 19:12:41 ---------- Yazıldı @ 19:10:45 ----------

:kop2:yuru git daha fazla kendini rezil etme teknoloji ozurulusu oldugun belli videoda gecislerdeki kaymaya bak isik hassasiyetindeki renk degisikliklerine bak ne netliginden bahsediyorsun 1.3 mp ile 3 mp arasinda fark ariyoruz sanki oda hd oburude video kalitesi derken o senin ozurlu anlayisinin kalitesi degil. sen yorma o olmayan biseylerini. alican eline bi wawe i bide n8 i :pokey: sokucan.
samsung:dayak: N8 :d:

kıvır kıvır :ehe

Utku

Utku

Üye
c6-01 , c7 bile daha iyi çeker wave den video çekip yüklerim birazdan(2,5-3 saat sonra)

----------Eklendi @ 19:13:17 ---------- Yazıldı @ 19:12:46 ----------

kabulse bende varım

nidforspid

nidforspid

Üye
Utku™;3471167' Alıntı:
c6-01 , c7 bile daha iyi çeker wave den video çekip yüklerim birazdan(2,5-3 saat sonra)

----------Eklendi @ 19:13:17 ---------- Yazıldı @ 19:12:46 ----------

kabulse bende varım

hadi bakalım,yalnız modsuz çekiceksiniz yoksa olmaz

Utku

Utku

Üye
hadi bakalım,yalnız modsuz çekiceksiniz yoksa olmaz
Tamam :oke: Normal Kendi Programıyla....

----------Eklendi @ 19:18:59 ---------- Yazıldı @ 19:18:31 ----------

Ayrıca Çekeceğin videoda uzaklaştırıp yakınlaştır

nidforspid

nidforspid

Üye
Utku™;3471189' Alıntı:
Tamam :oke: Normal Kendi Programıyla....

----------Eklendi @ 19:18:59 ---------- Yazıldı @ 19:18:31 ----------

Ayrıca Çekeceğin videoda uzaklaştırıp yakınlaştır

neyi çekicem??

Utku

Utku

Üye
Az kaldı yükleniyor

----------Eklendi @ 21:11:00 ---------- Yazıldı @ 20:41:22 ----------

:D

one2one2

one2one2

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar yukardaki videoyu yeni cektim benim tel ne hackli nede modlu normal kameraya girip hd olarak cektim. o inat eden arkadasta cekemediginden konusuyor iste netlikse netlik renk kalitesiyse kalite uzatmaya gerek yok yukardaki video anlatiyor iste..

Utku

Utku

Üye
renkler 8 mpde de canlı

----------Eklendi @ 21:16:45 ---------- Yazıldı @ 21:16:27 ----------

biraz acele çektim :vur

one2one2

one2one2

Üye
    Konu Sahibi
guzel cikmis tebrikler:oke: ama o arkadasa degil 12mp 112mp ceksen o bildigini okur cunki at gozlugu takmis nokia benim degilki neyini savunayim ama kalitesini tartisirim.

nidforspid

nidforspid

Üye
renkler 8 mpde de canlı

----------Eklendi @ 21:16:45 ---------- Yazıldı @ 21:16:27 ----------

biraz acele çektim :vur

c6 bile yarışır dedin daha senin c6 ın 3000kbps çekiyor wave 12000 kbps çekiyor bu mu senin yarıştırdıgın c6 :kop:

----------Eklendi @ 21:35:51 ---------- Yazıldı @ 21:33:38 ----------

guzel cikmis tebrikler:oke: ama o arkadasa degil 12mp 112mp ceksen o bildigini okur cunki at gozlugu takmis nokia benim degilki neyini savunayim ama kalitesini tartisirim.

sen hiç konuşta dostum yaa senin çektiğin video 2500 kbps c6dan bile kötü:ehe,

kalite bit veri hızından anlaşılır öğrenin bunları
n8 video nerden bulsam 3000 kbps lerde geziyor:kop:

ekreem12

ekreem12

Üye
bende merak edıorum bu wawele cekılecek videou cıdden tamam hadi c6-01 c7 kalıtelerı wawele dieliim aynı ama 12mp ve o 12 mp gec carl zeis kalıtesındekı mercek tartısmaa acık bı konu degil wawein mercegi ne once bundan bahset ben c7 kullanıorum gayet ii video cekımı var n8 her turlu kamerada ustunken bence burda sırf tartısmaya gırmeye calısmak ıcın tartısma benim arkadasımda wawe var ilk cıktıgında almıstı ve kameraları normal bır odaklama ıstemıon fotolarda hemen hemen c7 kamerasıla aynı n8 ezer dostum ugrasma yasın 9 10 sanırım:allalla:

nidforspid

nidforspid

Üye
Tabi tabi çift mic. çekiyor.. İstersek 30fps çekiyoruz.. İstersek 25fps ufacık bi dosya'ya bakar.. Ses kalitesi'ni zaten hakan söylemişti.. Bumu kötü.. (H)

hakan denen arkadaş yemiş herkesi n8 3000 kbps çekiyor 12000 falan değil açın bakın video özelliklerine

----------Eklendi @ 21:53:34 ---------- Yazıldı @ 21:41:41 ----------

bende merak edıorum bu wawele cekılecek videou cıdden tamam hadi c6-01 c7 kalıtelerı wawele dieliim aynı ama 12mp ve o 12 mp gec carl zeis kalıtesındekı mercek tartısmaa acık bı konu degil wawein mercegi ne once bundan bahset ben c7 kullanıorum gayet ii video cekımı var n8 her turlu kamerada ustunken bence burda sırf tartısmaya gırmeye calısmak ıcın tartısma benim arkadasımda wawe var ilk cıktıgında almıstı ve kameraları normal bır odaklama ıstemıon fotolarda hemen hemen c7 kamerasıla aynı n8 ezer dostum ugrasma yasın 9 10 sanırım:allalla:

madem yaşımın 9-10 old zannediyosun niye muhabbet ediyosun benle??:allalla:

musty24

Üye
hakan denen arkadaş yemiş herkesi n8 3000 kbps çekiyor 12000 falan değil açın bakın video özelliklerine

bi ...ktan anlamadığın şu yaptığın yorumdan nasıl belli bilmem farkındamısın..bir videoya göre n8 in 3000 kbps çektiğini ve arkadaşın herkesi yemiş olduğunu söylemişsin..kardeşim o dediğin olay çekilen mekana,renklere herşeye bağlı bilmem anlarmısın bundan..yani çoğu videoda farklı değerler çıkar ortaya..n8 in çekim performansına bişey söylemeye gerek yok..tüm dünyanın kabul ettiğini hala yok sayan bi insan varsa o insanın kedi ciğer ilişkisinden ve cahillikten başka bi durumu kesinlikle yoktur.. :evet: :evet:
başka özelliklerde istediğini söyle hepsi tartışmaya açık haklı olacağın yönler bulursun bulursunda kamera da bunu yapıp kendini rezil etme..ve renklerden kesinlikle bahsetme çünkü doğal olmayan renkleri gösteren bi telefona sahipsin..yüksek kontrastla bembeyaz yerlerde çekilen pembelikler senin telefonun n8 den daha iyi çektiğini gösteriyor zaten :ah :aha:

nidforspid

nidforspid

Üye

bi ...ktan anlamadığın şu yaptığın yorumdan nasıl belli bilmem farkındamısın..bir videoya göre n8 in 3000 kbps çektiğini ve arkadaşın herkesi yemiş olduğunu söylemişsin..kardeşim o dediğin olay çekilen mekana,renklere herşeye bağlı bilmem anlarmısın bundan..yani çoğu videoda farklı değerler çıkar ortaya..n8 in çekim performansına bişey söylemeye gerek yok..tüm dünyanın kabul ettiğini hala yok sayan bi insan varsa o insanın kedi ciğer ilişkisinden ve cahillikten başka bi durumu kesinlikle yoktur.. :evet: :evet:
başka özelliklerde istediğini söyle hepsi tartışmaya açık haklı olacağın yönler bulursun bulursunda kamera da bunu yapıp kendini rezil etme..ve renklerden kesinlikle bahsetme çünkü doğal olmayan renkleri gösteren bi telefona sahipsin..yüksek kontrastla bembeyaz yerlerde çekilen pembelikler senin telefonun n8 den daha iyi çektiğini gösteriyor zaten :ah :aha:

o pembelik sorun değil ,ışık az old zaman uyarıdır,cahil insan o pembelik canondada var htc hd2 de de var sony vivazdada var ,asıl senbi b...ktan anlamıyon youtubeda milyonlarca video var n8 le ilgili hepsi farklı ortamda,farklı mekanda çekilmiş hepside 3000kbps civarında izle gör ,bak özelliklerine ondan sonra gel burda konuşta birşey bildiğini sansınlar,asıl senin kamerana ışık düşüyor onu hallettinmi???

Starsley

Tüm S^3 modellerinde video çekim kalitesi aynıdır.. Zaten rakamlar ortada.. 720p 25fps çift mic. video kaydı.. Wave çift mic. çekmez.. Tek çeker.. Buda farkı gösterir.. ;) 5fps katma sakın ufak bi dosya ile 30fps çekeriz.. Bırak bu işleri mike...

----------Eklendi @ 23:23:32 ---------- Yazıldı @ 23:13:47 ----------

Bu arada 30fps ile çekilirse.. O kadar ses kalitesi veriyor.. 25fps değil.. Anladın koç..

Üst Alt