N8 hafıza kartı kapasitesi [YARDIM-BİLGİ]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ms93

ms93

Üye
    Konu Sahibi
N8 hafıza kartı kapasitesi [YARDIM-BİLGİ]
Merhabalar,
Nokia N8 kullanıyorumda maximum ne kadarlık hafıza kartı takılabiliyor cihaza 32 GB'a kadar yazıyor hep yani en fazla 16lık mı yoksa 32lik'te takılabiliyor mu ? Saygılarımla..

qsaw

qsaw

Üye
32 ye kadar yani 32 de dahil ama 32 lik bana kasar gibi geliyor şahsen c6 01 de 8 gb kullanıyorum sorun yok

Birde eğer alacaksan class 10 u tercih etmeye çalış onlar daha hızlanmasını sağlıyor ve hd video daha rahat oynatılıyor ama dediğim gibi kasma ihtimali malesef var kullanan arkdaşların bilgisi vardım mutlaka

----------Eklendi @ 21:02:56 ---------- Yazıldı @ 21:01:37 ----------

32 lik alabilirsin yani destekler :oke:

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
32gb class 10 al

erhanercan

erhanercan

Üye
min class 4 alınması gerektiği yazıyor datasheetinde class 6 kullanıyorum hd video cekımlerınde veya kurdugum gameloftun oyunlarında sorun yasamadım ..

ms93

ms93

Üye
    Konu Sahibi
Herkese teşekkür ederim bulabilrsem 32 gb almayı düşünüyorum ama classını nereden öğreniyoruz tam olarak?

qsaw

qsaw

Üye
Üsütünde yazdığı söyleniyor ama ben hiç okumadım ama eğer aldığın yere sorarsan bilmeleri lazım hem ambalajının üstünde yazar :oke:

----------Eklendi @ 20:02:38 ---------- Yazıldı @ 20:01:19 ----------

NOT: Zaten hafıza kartının üstündeki yazıyı okumak için büyüteç lazım karınca duası gibi :ehe

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
class 10 olsun yoksa 2gb dosya atıyım dersin 2 saat sürer kendimden biliyorum :D class 10 olması ambalajda ve kartın üstünde class 10 veya yuvarlak içinde 10 yazar oradan anlarsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt