n8 guncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SuaT6027

SuaT6027

Üye
    Konu Sahibi
n8 guncelleme
selam forumdaslarım.. Suan itibariyle belle yuklu n8 ime arama gereci guncellemesi gelmis bulunmaktadır.. Hayırlı olsun..

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
açılan konuları tekrar tekrar güncelleme adı altında açınca insan heyecan yapıyor..ama içeriğini okuyunca fos olduğunu anlıyor..Biraz forumu araştırın öyle konu açın.konuşuldu bunlar.

SuaT6027

SuaT6027

Üye
    Konu Sahibi
telefondan griyorum boyle bır konu ile karsılasmadım.. Kusura bakmayın ama heyecanlanıyorsunuz diye konu adı guncelleme olmayacak degl ya.. Bu kadar dert olacagnı bilsem hïc açmazdım konuyu.. Mesaja bak ya.,

meletim

meletim

Üye
bana da gelldi o belledeyken yükledim ama bişey farkedemedim bul da bi değişiklik yok galiba

SuaT6027

SuaT6027

Üye
    Konu Sahibi
war arkadasm.. Bulun wıdgeti dgsti.. Bende bu knuyu belle kullandgmdan dolayı acmstm.. Gunclleme gelmesi garip.. Ama boyle ani cıkıs yapan arkadaslara cok canım skılyor..

esatgelmedi

Üye
ben yükledim arama gereci çalışmaz oldu. kaldıramayınca beta labs dan yenisini yüklemek zorunda kaldım.

SuaT6027

SuaT6027

Üye
    Konu Sahibi
belle yuklu bende ve gayet guzl bir widget olmus

_ardaa

_ardaa

Üye
Konu açarken Belle kullananlar Belle için diye yazarsa böyle heyecanda olmaz, herkes Belle kullanmıyor unutmamak gerek.

SuaT6027

SuaT6027

Üye
    Konu Sahibi
pardon arkadarım

SuaT6027

SuaT6027

Üye
    Konu Sahibi
abi ben daha yeni gordum forumdada denk gelmedim.. Arkadasları bilglendreym dedm ama baksana.. Neler duyuyoz neler..

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
dostum ben seni kötülemek için demedim yanlış anlama.şu aralar herkes belle güncellemesini bekliyor ve ister istemez güncelleme adı altında açılan konulara büyük bir heves ile bakıyoruz.içeriği de tahminimizden farklı çıkınca sonuç hayal kırıklığı :) kusura bakma tekrar.

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
engin_erg

engin_erg

Üye
arama gereci ovidenmi gücellendi? telefondan bakınca çıkmıyor yada bende çıkmıyor

SuaT6027

SuaT6027

Üye
    Konu Sahibi
onemli dgl kardes.. Paylasmlara devam;)

engin_erg

engin_erg

Üye
yawws oviden de baktım, bende çıkmıyor

SuaT6027

SuaT6027

Üye
    Konu Sahibi
3 gun olmus bnada bgun geldi kards.. Fırcada yedik hatta:)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
kardeşim şöyle deme valla çok utanıorum :)

SuaT6027

SuaT6027

Üye
    Konu Sahibi
;))

engin_erg

engin_erg

Üye
arada bir olur öyle şeyler :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...