korayduruhan
Üye
Oviden girip silinmez mi? yada başka klasöre taşımayı denediniz mi?
Nokia Bubbles'i yükledin mi? Eğer yüklediysen menüde qmlwiewer diye bir program oluşması lazım, o programla her şeyi ama her şeyi istediğin gibi yönetebilirsin, gerekirse telefonun hayati dosyalarını silip telefonu çökertebilirsin deOvi'den denemedim ama başka klasöre taşıyamıyorsun. Üzerine basılı tutsan da bir kere dokunsan da seçeneklere tıklasan da hiç bir aksiyon gerçekleştiremiyor.
ordan dene bi..Nokia Bubbles'i yükledin mi? Eğer yüklediysen menüde qmlwiewer diye bir program oluşması lazım, o programla her şeyi ama her şeyi istediğin gibi yönetebilirsin, gerekirse telefonun hayati dosyalarını silip telefonu çökertebilirsin deordan dene bi..

Bubbles yükledim, yanında gelen Qt uygulamasıyla dosyaları düzenleyebiliyorduk, haklısın.
Hatta bende esktradan x-plore ve y-browser da vardı..
--------------- Ekleme ---------------
ancak bu sefer de mesajların olduğu klasörü bulamıyorum...![]()

Resimli mesajlar klasörü olacak. Mass Memory mi Tel. hafızası mı hatırlayamıyorum. Durum logoları veya duvar kağıtları da olabilir.. Bak işte olabilecek şeylere![]()

telefonu pcye ovi ile bağlayıp sil uğraşma
valla siz iyi dayanmışsınız ben 1 gün dayanabildim kıracaktım az daha.. ama şöyle yaptım: önce telefonumuzu kapatıyoruz, sonra geri açıyoruz.. ve hiç dokunmadan bekliyoruz.. telefon açılıyo, gereken programlarını çalıştırmaya başlıyo falan filan.. tabi siz bu arada hala dokunmuyosunuz.. sonra zaman aşımı oluyoda ekran kapanıyoya tuş kilidi ile açıyoruz.. mesajlara giriyoruz.. oturumlara gidiyoruz.. orada yapışmış ve inatçı bir leke gibi duran o karaktersiz mesajı buluyoruz, biraz içimizden küfrediyoruz,
sonra üzerine basılı tutuyoruz, aaa bide bakıyoruz sil butonu çıkmış, bunun üzerine yüzümüze hain ve intikam almak üzere olan bir insanın gülümsemesini yerleştiriyoruz
sonrada SİLİYORUZ!!!!!! ha bide bu arkadaşınıza dua ediyoruz 
Valla benden bi hayır duası aldınız, herşeyi denedim ama oturumlardan silmek hiç aklıma gelmemiştiarkadaşlar tamam sakin olun çözümü biliyorum..valla siz iyi dayanmışsınız ben 1 gün dayanabildim kıracaktım az daha.. ama şöyle yaptım: önce telefonumuzu kapatıyoruz, sonra geri açıyoruz.. ve hiç dokunmadan bekliyoruz.. telefon açılıyo, gereken programlarını çalıştırmaya başlıyo falan filan.. tabi siz bu arada hala dokunmuyosunuz.. sonra zaman aşımı oluyoda ekran kapanıyoya tuş kilidi ile açıyoruz.. mesajlara giriyoruz.. oturumlara gidiyoruz.. orada yapışmış ve inatçı bir leke gibi duran o karaktersiz mesajı buluyoruz, biraz içimizden küfrediyoruz,
sonra üzerine basılı tutuyoruz, aaa bide bakıyoruz sil butonu çıkmış, bunun üzerine yüzümüze hain ve intikam almak üzere olan bir insanın gülümsemesini yerleştiriyoruz
![]()

arkadaşlar tamam sakin olun çözümü biliyorum..valla siz iyi dayanmışsınız ben 1 gün dayanabildim kıracaktım az daha.. ama şöyle yaptım: önce telefonumuzu kapatıyoruz, sonra geri açıyoruz.. ve hiç dokunmadan bekliyoruz.. telefon açılıyo, gereken programlarını çalıştırmaya başlıyo falan filan.. tabi siz bu arada hala dokunmuyosunuz.. sonra zaman aşımı oluyoda ekran kapanıyoya tuş kilidi ile açıyoruz.. mesajlara giriyoruz.. oturumlara gidiyoruz.. orada yapışmış ve inatçı bir leke gibi duran o karaktersiz mesajı buluyoruz, biraz içimizden küfrediyoruz,
![]()
Valla benden bi hayır duası aldınız, herşeyi denedim ama oturumlardan silmek hiç aklıma gelmemişti![]()

arkadaşlar tamam sakin olun çözümü biliyorum..valla siz iyi dayanmışsınız ben 1 gün dayanabildim kıracaktım az daha.. ama şöyle yaptım: önce telefonumuzu kapatıyoruz, sonra geri açıyoruz.. ve hiç dokunmadan bekliyoruz.. telefon açılıyo, gereken programlarını çalıştırmaya başlıyo falan filan.. tabi siz bu arada hala dokunmuyosunuz.. sonra zaman aşımı oluyoda ekran kapanıyoya tuş kilidi ile açıyoruz.. mesajlara giriyoruz.. oturumlara gidiyoruz.. orada yapışmış ve inatçı bir leke gibi duran o karaktersiz mesajı buluyoruz, biraz içimizden küfrediyoruz,
![]()
arkadaşlar o yapışan mesaj yüzünden oturumlarda açılmıyor dolayısı ile silemiyorum. benim denemediğim yöntem kalmadı başka fikri olan varmı acaba.