N8 Giden kutusuna yapışan MMS?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
korayduruhan

korayduruhan

Üye
    Konu Sahibi
N8 Giden kutusuna yapışan MMS?
Bundan 1 ay kadar önce kız arkadaşıma bir MMS gönderdim, MMS iletilmediği gibi, bir de giden kutusuna yapıştı gitmiyor. Ne açılabiliyor, ne silinebiliyor... Bu sorunun çözümü hakkında bilgisi olan biri var mı aranızda? Teşekkürler. (Model N8)

zerhos458

zerhos458

Üye
aynısı benimde başıma geldi hala duruyor :hmmm

venusutarit

venusutarit

Üye
Oviden girip silinmez mi? yada başka klasöre taşımayı denediniz mi?

korayduruhan

korayduruhan

Üye
    Konu Sahibi
Oviden girip silinmez mi? yada başka klasöre taşımayı denediniz mi?

Ovi'den denemedim ama başka klasöre taşıyamıyorsun. Üzerine basılı tutsan da bir kere dokunsan da seçeneklere tıklasan da hiç bir aksiyon gerçekleştiremiyor.

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Ovi'den denemedim ama başka klasöre taşıyamıyorsun. Üzerine basılı tutsan da bir kere dokunsan da seçeneklere tıklasan da hiç bir aksiyon gerçekleştiremiyor.
Nokia Bubbles'i yükledin mi? Eğer yüklediysen menüde qmlwiewer diye bir program oluşması lazım, o programla her şeyi ama her şeyi istediğin gibi yönetebilirsin, gerekirse telefonun hayati dosyalarını silip telefonu çökertebilirsin de :D ordan dene bi..

korayduruhan

korayduruhan

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Bubbles'i yükledin mi? Eğer yüklediysen menüde qmlwiewer diye bir program oluşması lazım, o programla her şeyi ama her şeyi istediğin gibi yönetebilirsin, gerekirse telefonun hayati dosyalarını silip telefonu çökertebilirsin de :D ordan dene bi..

Bubbles yükledim, yanında gelen Qt uygulamasıyla dosyaları düzenleyebiliyorduk, haklısın.
Hatta bende esktradan x-plore ve y-browser da vardı..:oke::tşk:

--------------- Ekleme ---------------

ancak bu sefer de mesajların olduğu klasörü bulamıyorum... :(

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Bubbles yükledim, yanında gelen Qt uygulamasıyla dosyaları düzenleyebiliyorduk, haklısın.
Hatta bende esktradan x-plore ve y-browser da vardı..:oke::tşk:

--------------- Ekleme ---------------

ancak bu sefer de mesajların olduğu klasörü bulamıyorum... :(

Resimli mesajlar klasörü olacak. Mass Memory mi Tel. hafızası mı hatırlayamıyorum. Durum logoları veya duvar kağıtları da olabilir.. Bak işte olabilecek şeylere :D

korayduruhan

korayduruhan

Üye
    Konu Sahibi
Resimli mesajlar klasörü olacak. Mass Memory mi Tel. hafızası mı hatırlayamıyorum. Durum logoları veya duvar kağıtları da olabilir.. Bak işte olabilecek şeylere :D

hala bulamadım :)

Utku

Utku

Üye
telefonu pcye ovi ile bağlayıp sil uğraşma

dkircali

Üye
Valla ben neler denedim aylardır duruyor, yeni güncelleme gelince format atıcam nasıl olsa gider o zaman diye düşünüyorum. Artık alıştım da rahatsız etmiyor :D

Rich4arD

Rich4arD

Üye
İlk defa böyle birşey görüyorum açıkçası..
Anlayamadım .s

melgklay

melgklay

Üye
arkadaşlar tamam sakin olun çözümü biliyorum.. :) valla siz iyi dayanmışsınız ben 1 gün dayanabildim kıracaktım az daha.. ama şöyle yaptım: önce telefonumuzu kapatıyoruz, sonra geri açıyoruz.. ve hiç dokunmadan bekliyoruz.. telefon açılıyo, gereken programlarını çalıştırmaya başlıyo falan filan.. tabi siz bu arada hala dokunmuyosunuz.. sonra zaman aşımı oluyoda ekran kapanıyoya tuş kilidi ile açıyoruz.. mesajlara giriyoruz.. oturumlara gidiyoruz.. orada yapışmış ve inatçı bir leke gibi duran o karaktersiz mesajı buluyoruz, biraz içimizden küfrediyoruz, :) sonra üzerine basılı tutuyoruz, aaa bide bakıyoruz sil butonu çıkmış, bunun üzerine yüzümüze hain ve intikam almak üzere olan bir insanın gülümsemesini yerleştiriyoruz :) sonrada SİLİYORUZ!!!!!! ha bide bu arkadaşınıza dua ediyoruz :)

dkircali

Üye
arkadaşlar tamam sakin olun çözümü biliyorum.. :) valla siz iyi dayanmışsınız ben 1 gün dayanabildim kıracaktım az daha.. ama şöyle yaptım: önce telefonumuzu kapatıyoruz, sonra geri açıyoruz.. ve hiç dokunmadan bekliyoruz.. telefon açılıyo, gereken programlarını çalıştırmaya başlıyo falan filan.. tabi siz bu arada hala dokunmuyosunuz.. sonra zaman aşımı oluyoda ekran kapanıyoya tuş kilidi ile açıyoruz.. mesajlara giriyoruz.. oturumlara gidiyoruz.. orada yapışmış ve inatçı bir leke gibi duran o karaktersiz mesajı buluyoruz, biraz içimizden küfrediyoruz, :) sonra üzerine basılı tutuyoruz, aaa bide bakıyoruz sil butonu çıkmış, bunun üzerine yüzümüze hain ve intikam almak üzere olan bir insanın gülümsemesini yerleştiriyoruz :) sonrada SİLİYORUZ!!!!!! ha bide bu arkadaşınıza dua ediyoruz :)
Valla benden bi hayır duası aldınız, herşeyi denedim ama oturumlardan silmek hiç aklıma gelmemişti :D:aha:

melgklay

melgklay

Üye
Allah razı olsun.. Umarım işe yaramistir.. Aynı sorundan muzdarip arkadaşlarda deneyip sonucunu yazarlarsa sevinirim..

TheORCUN

TheORCUN

Üye

Valla benden bi hayır duası aldınız, herşeyi denedim ama oturumlardan silmek hiç aklıma gelmemişti :D:aha:

Bunu denemissindir diye dusunmustum :ehe

korayduruhan

korayduruhan

Üye
    Konu Sahibi

Benim de hiç aklıma gelmemişti. Teşekkür ederim.. +1

byesho

byesho

Üye
arkadaşlar o yapışan mesaj yüzünden oturumlarda açılmıyor dolayısı ile silemiyorum. benim denemediğim yöntem kalmadı başka fikri olan varmı acaba.

korayduruhan

korayduruhan

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar o yapışan mesaj yüzünden oturumlarda açılmıyor dolayısı ile silemiyorum. benim denemediğim yöntem kalmadı başka fikri olan varmı acaba.

Ben oturumları açabiliyorum, mesaj da gözüküyor. Ancak arka planı gri gözüküyor. Üzerine basılı tuttuğumda da bir aksiyon gerçekleşmiyor. Arkadaş telefonu açıp kapatın demiş, kardeşimin oyunu bitince bir de öyle deneyeceğim :)

edit: telefonu kapatıp açtım, aynı adımları uyguladım fakat sonuç hala aynı.. :(

AEB

Üye
Çözüm; Gelen mesaj kutusunun üstünde inglizcesi CONVERSATİONS olan bölüme gelip MMS' i açmadan üzerine uzun basacaksın, ardında sil çıkıyor ve siliyorsun. Eğer silinmezse MMS' in üzerine tıklayıp, girip silebilirsin. Olmuyorsa tel kapatıp aç ve tekrar dene. Giden kutusundan kesinlikle silinmiyor. Fakat bu yöntemle siliniyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt