Selam aynı sorun bendede var, ama dikkat ediyorum da sorunu olanlar hep tamir sonrası olduğunu söylüyor. Ben teli alalı daha 2 ay oldu. Daha öncede burada sorunumu paylaştım. (
http://www.maxicep.com/symbian-3-ya...oru-n-larinizi-bu-konuda-sorun-74-466212.html sayfa 74 paragraf 737 ) ama cevap gelmedi. Bendeki sorun aldıktan 15-20 gün sonra başladı. Önceleri ara sıra yaptı ama şimdi sürekli yapıyor. açık alanda arama yapacağım zaman ister hafıza yada son aramalardan isterse de yeni numara çevirme ne olursa olsun arama tuşuna basar basmaz ekran kararıyor ( tel kulağımda değil elimde yani sensör açık) ve ekran tepki vermiyor. Tuş kilidi ile açarsan ancak düzeliyor. Kapalı alanda ise hiç bir sorun yok. Geçen hafta İzmir K.yaka servise götürdüm gidene kadar denedim sürekli aynı sorun içeri girdim tabiki sorun yok, durumu izah ettim; anna sürümü ellerinde olmadığını gelince tekrar uğramamı ve yazılımı tekrar yüklemeyi önerdiler. Oradan çıkınca denedim sorun devam etti ve hala ediyor. Şimdilik bu şekilde kullanıyorum. Birde bir arkadaşın dediği gibi gelen aramaya ekran cevap vermediği için cevap veremedim tuş kilidide fayda etmedi, ta ki karşı taraf kapatıncaya kadar işlem yapamadım. Bu da 3 kez başıma geldi. Bir şey değil etrafta insanlar oluyor ben telefonla boğuşuyorum cevap vereyim diye rezil oluyorum "adam özürlü" diyorlardır benim için...
Not. Eski sürümde başladı, çıktığı günden beride anna yüklü.