martinik
Üye
-
Konu Sahibi
-
<br />Probleminiz nasıl çözüldü ben de ana kart değişiminden sonra servisten aldığım cihazımda aynı problemi yaşıyorum.kardeş bi yazılımı güncelletmeyi dene umarım çözülecektir çözülmesse bir servise götür denesinler yok yazılımdan kaynaklanmıyorsa telefon değişimi iste derim iyi forumlar...
Serviste cihaza yazılım yüklendi, problem kalmadı...
Ben nokia n8ilk ciktiginda alanlardanim.servise gonderdim,anakart deisti ve telefon geri geldi.o problem bende olustuktan sonra servise tam 3 kere daha gonderdim ama adamlara yakinlik sensorununun anakartla uyusmadigini bir turlu anlamatim.slklldigim icin telefonu bir daha gondermeyip oyle kullandim.bunun bir caresi yok!!!belki guncelleme ile duzelir diye umut ettim ama ne yazikki anakarti deisen cihazlarin anna guncellemesinde sorun ciktigini kesfettim.bana hore anna guncellemesi gelse dahi bu sensor sorununun yazilimla alakali olmayip tamamen cihaz le alakali oldugu icin tekrar servise gondermek zorunda kalacagimizdir...zaten buda ben son nokia kullanisim olacaktir!!!!Probleminiz nasıl çözüldü ben de ana kart değişiminden sonra servisten aldığım cihazımda aynı problemi yaşıyorum.
Sen ciddimisin?!? Yani anna yuklenince ekran kapanma sorunun ortadan kalktimi?????Serviste cihaza yazılım yüklendi, problem kalmadı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?