N8 gelen mesajlar.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
noar

noar

Üye
    Konu Sahibi
N8 gelen mesajlar.
Arkadaslar telefonumda mesajlar geldiginde Gelen kutusunda mesaji o kisi rehberimde kayitli olmasina ragmen adini degil numarasini yaziyor +377.......
Flashlamdan once bu sorun yoktu.. Bunun bi ayari var mi ..

_ardaa

_ardaa

Üye
rehberini kontrol et aynı numaradan 2 defa kayıtlı ise göstermez ismi numarayı gösterir.

noar

noar

Üye
    Konu Sahibi
Cevabin icin tesekkurler

Kontrol ettim. Sadece 1 tane kayit var o numarada.
Ama bu sorun sadece 1 kisi'den degil.. Mesaj aldigim tum kisilerde ayni cikiyor.
Oysa mesaj gonderdigimde, giden kutusuna baktigim zaman adini gosteriyor.

fireman87

fireman87

Üye
Mesaj ayarları - metin mesajları - devamını oradan bulabilirsin.. Belki bi ayarla oynamış olabilirsin..

noar

noar

Üye
    Konu Sahibi
Baktim, kurcaladim ama ayni :(

_ardaa

_ardaa

Üye
flash yerine ben herzaman son versiyonu ovi suite ile yeniden yüklemeyi tercih ederim çok daha sağlam bana kalırsa, bilgilerini yedekleyip ovi suite aracılığıyla 14.002 versiyonunu yeniden yükle, güncellemeler kısmına gel telefonda yeni versiyon yok eğer sorun yaşıyorsan yeniden yükle seçeneği var ona tıkla yeniden yükle.

• Beğen
Tepkiler: noar
uribaju

uribaju

Üye
Arkadaslar telefonumda mesajlar geldiginde Gelen kutusunda mesaji o kisi rehberimde kayitli olmasina ragmen adini degil numarasini yaziyor +377.......
Flashlamdan once bu sorun yoktu.. Bunun bi ayari var mi ..
telefonun mesaj merkezi numarasının doğru olup olmadığını kontrol edermisin:oke:

noar

noar

Üye
    Konu Sahibi
flash yerine ben herzaman son versiyonu ovi suite ile yeniden yüklemeyi tercih ederim çok daha sağlam bana kalırsa, bilgilerini yedekleyip ovi suite aracılığıyla 14.002 versiyonunu yeniden yükle, güncellemeler kısmına gel telefonda yeni versiyon yok eğer sorun yaşıyorsan yeniden yükle seçeneği var ona tıkla yeniden yükle.

Telefonum hic bir sekilde acilmiyodu, son care dead flashing olmustu o yuzden flash atim.
Simdi isyerindeyim ama dedigini akasama denicem. ;)

telefonun mesaj merkezi numarasının doğru olup olmadığını kontrol edermisin:oke:

Kontrol ettim. Numara dogru ..

pasha14

pasha14

Üye
Kullanılan hafızayı hem sim kart hemde telefon hafızası yaptıysan bu sorun devam eder. Sadece sim kart veya telefon hafızası yapıp dene.

noar

noar

Üye
    Konu Sahibi

Bu yontemle sorun cozuldu arkadaslar :oke:
Tesekkurler arda :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt