n8 fotograf goruntuleme sorunu yardimm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CHILLMAN

CHILLMAN

Üye
    Konu Sahibi
n8 fotograf goruntuleme sorunu yardimm
ustadlar benim telde fotograflari goruntuleyiciden acarken surekli yuvarlak yukleniyor simgesi cikiyo ve fotolar tam acilmiyor bugulu kaliyor.. Ne yapabilirim yardim edin

SuaT6027

SuaT6027

Üye
fotoğraflar nerede yüklü

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Fotoğraflar hafıza kartında ise karttan dolayı olabilir.eğer cihazın hafızasın da ise power tuşuna 8saniye basılı tut ve cihazı kapatıp aç.yinede ay ını yaparsa bence hafızayı biçimlendir.tabiiki yedeklerin önceden al.buda sorunu çözmez ise *#7370# yaparsın artık

SuaT6027

SuaT6027

Üye
arkadaşa akıl verioz ama acaba hangi yazılımı kullanıyor.. bellede ise durumu biraz daha karışık olabilir..

kazım61061

kazım61061

Üye
evet gıjın dogru solmeıs hangı yazılımı kullanıyosunnn arkadasım ona gore bakalım bı yardımcı olabılıcekmıyız ama genelde bnce fotorı kes cıkar dısra tekrara kopyala tele ....

CHILLMAN

CHILLMAN

Üye
    Konu Sahibi
sorun devam ediyo ben soft formatmı atayımdiyosunuz anna kullanıyorum bu arada fotolar mass memoryde yuklu

SuaT6027

SuaT6027

Üye
arkadasım soft at bır dene bakalım.. olmadı belle yuklerız sana :D

mensir

mensir

Üye
Belle ılk olarak aynı sorunu yapmıs ve fotoları acmamıstı Eger belle kullanmıyorsan tamamen sorunun bıcımlendırme ıle alakalı. Eger hafıza kartında ıse fotoların Hafıza kartını cıkartıp bır pc de goruntulemeyı dene aynı sorun olursa hafıza kartını bıcımlendırmen gerekecek. Eger hafıza kartı pc de resımlerı gosterıyorsa telefonuna once soft formatla hala olmazza hard formatla mudahale etmek durumundasın. Hafıza kartını cıkartıkdan sonra format atarsan yedekleme almana gerek kalmaz fotoların ıcın

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
arkadasim camerayi acip bir foto cekip kaydetmeyi dene tekrar galeriye bak yeni guncelleme yada flash attiktan sonra galeri resim dosyalarini goremiyor.

CHILLMAN

CHILLMAN

Üye
    Konu Sahibi
soft format cözdü ilginize cok tesekkür ederim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt