vay vay deniyim bakiim.Benim telefonum ingilizce, o yuzden verecegim terimler ingilizce olacaktir, siz anlamaya calisin lutfen, Turkce karsiliklarini da yazmaya calisacagim..
menu>>applications>>tools>>FM transmit programini calistirin..
FM transmitter off
Frequency **.** MHz (bu kismi yanlis hatirlamiyorsam otomatik bos bir frekans yaziyor olmasi lazim... Turkiye'de nedir bilmiyorum bende 95.10 MHz, belki ulke ayrimi bile olmuyordur...)
Nokia N8'deki music player uzerinden sarki dinlerken
Now playing>>options>>FM transmitter' a tiklarsaniz arkada muzik calmaya devam ederken yukaridaki fm verici menusu acilir...
off olan yaziya tiklayip on yapinca telefondaki ses kesilir...
aslinda sarki calmaya devam ediyor, neden ses kesildi o zaman, cunku biz artik radio yayini yapmaya basladik off'u on yaptigimiz andan itibaren... radio frekansi da Frekans **.** MHz yazan yerdeki **.** frekansi oldu... Nokia N8'e 4 metreden daha yakin bir radyoda bul on satirinin altinda yazan frekansi (bendeki 95.10 Mhz) ve sarkiyi radiodan dinlemeye basla... Arabada iyi oluyor bu genelde... Arabanin radyosu tavsiye edilir...
Umarim anlasilir olmustur....
Klavyeye dokunan parmaklarına sağlık 
Genelde okulun kantininde radyo frekansını karıştırmak için kullandığım, benim için eğlence kaynağı bir şey =)

En fazla 4 metre yayın yapabilen bir transmitter ile kilowattlar seviyesinde yayın yapan radyoları bastırıp karıştıramazsınız.
Fantezi olarak güzel fikir.
Şimdi yaptım oldu demeyin lütfen.
Radyo vericisini açtım. Arabamda dinleyerek işyerime geldim.

En fazla 4 metre yayın yapabilen bir transmitter ile kilowattlar seviyesinde yayın yapan radyoları bastırıp karıştıramazsınız.
Fantezi olarak güzel fikir.
Şimdi yaptım oldu demeyin lütfen.
ayrıca özellik yeni göz önüne cıkmış gibi gözüksede
bir onceki telefonum N97 de ondan onceki telefonum N85 de de mevcuttu bilginize![]()
peki arabanın radyo frekansının göstergesi yoksa naparsınız ... yani frekansı bilmiyorum ve bulamıyorum
yapmayı düşündüğüm yöntem , bütün radyo kanallarını ve frekasnslarını ayrı ayrı yazıp ; arabadan dinlediğim bir radyonun hangisi olduğunu yazdığım kağıttan bulup telefonu ayarlayıp o frekanstan geriye saymak ( amele yöntemi diyebileceğimiz bir yöntem )
sizin yönteminiz , ( varsa bekliyorum )
arkadaşlar bu radyo verici özelliği donanımsal mı yazılımsal bir özellik mi?