Bilader Hd filmlerde o bozulma en aza iniyor hatta olmuyor.. ben de ilk aldığımda aynı sıkıntıdan karşılaştım.. siyah karanlık ortamlarda bazen kare kareler bile oluyor..bildiğin canım sıkılmıştı baya baya ... sonra az araştırma yapınca anlaşılıyor, ki üstteki arkadaşın dediği gibi amoled ekranlarda olan birşeydir Mesela şuraya bakılabilir ---
http://www.maxicep.com/yararli-bilg...-nedir-faydasi-nedir-zarari-nedir-400803.html
..
HA artık telefon alınmış zırt diye de satılmayacağına göre bizim birşeyler yapmamız gerekiyor...ama film kaliteli ise , mesela BRrip ise , 720p videolarda hiç olmuyor denebilir... DVDrip filmlerde karşılaştım bazılarında çok kaliteli film olmadığından.. orijinal avi de çok çok az karşılaştım.. genelde BRrip filmler tavsiye ederim hem boyut fazla değil hem gerekli derecede kaliteli...bir de çevirici programa da bağlı eğer kullanıyorsan (formatfactory önerimdir), ki gerek yok n8 için ne varsa atıyorsun altyazılı olarak , altyazı gömme falan uğraşmadan keyifle izliyorsun..
Daha fazla tavsiye ve bilgi için google amcaya sorun gari..