n8 film altyazıları siyah!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
snakekral2

snakekral2

Üye
    Konu Sahibi
n8 film altyazıları siyah!!!
N8 altyazılar neden siyah bunu anlamış değilim tema değiştiriyorum yine aynı ayarlarda bununla ilgili bişey de bulamadım bunun bi çözümü yok mu?

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Ne olmasını istiyorsun ki

snakekral2

snakekral2

Üye
    Konu Sahibi
en azından beyaz altyazı olması iyi olurdu siyah altyazı okunmuyor

snakekral2

snakekral2

Üye
    Konu Sahibi
peki bunun bi çözümü var mı?

bayon

Üye
bende beyaz senin niye öyle anlamadım farklı bi altyazı felan denesene bi de. Ayrıca nokia nin orjinal temasi ile denedin dimi bi de

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Aynen temaları değiştir teker teker

snakekral2

snakekral2

Üye
    Konu Sahibi
orjinal temada da aynı diğer temalarda da aynı altyazı da değiştirdim hala aynı kafayı yiyeceğim

snakekral2

snakekral2

Üye
    Konu Sahibi
buna çare bulabilecek tek bir kişi yok mu şu koca forumda deli oldum bu telefona

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Bende altyazı çıkmıyor altyazı nasıl çıkıyorki

benighted

benighted

Üye
dostum fontzoomer kullaniyorsun buyuk ihtimalle ondan dolayi siyah oluyor fontzoomer dan yazi tipini orjinale getir alt yazilar beyaz gozukecektir.

Ayrica kayahan14 arkadasim altyazinin gorunmesini istiyorsan srt formatli alt yazi ile videonuzun ayni ismi tasidigindan emin olun boylece sizde de altyazilar gorunecektir

snakekral2

snakekral2

Üye
    Konu Sahibi
evet ondan dolayıymış bunu nasıl farkedemedim bilmiyorum sonuç olarak sorun çözüldü teşekkürler :)

benighted

benighted

Üye
rica ederim.

koray777

koray777

Üye
Sırf bu yüzden font değiştiremiyorum. Altyazıyı videoya gömersek sorun ortadan kalkar ama sırf farklı font için de o iş çekilir mi bilmem. Videoları atıp direk izleme rahatlığına kavuşmuşken doğrusu uğraşılmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt