N8 Facebook Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

klancibelgutay

Üye
    Konu Sahibi
N8 Facebook Sorunu
Arkadaşlar oncelikle bnen facebook sosyal aglardan baglanıorm nedense 3.5G cekerken bıle sosyal aglar agır yukluyo fotoları vs , ve sosyal aglarda yer bıldırımı yaparken baska bırını daha o duruma etıketlıyebılıyomuyuz ?

ıkıncı bı sorumda sız nerden baglanıosunuz facebooka , neyı onerırsınız, sımdıden tesekkurler

----------Eklendi @ 22:23:24 ---------- Yazıldı @ 21:45:54 ----------

yokmu yardım edebılcek :S

----------Eklendi @ 22:58:39 ---------- Yazıldı @ 22:23:24 ----------

arkadaşlar bu yer bıldırımı soruma cevap verebılcek kımse yokmu :S:S cok aradım bulamadım

mcnpl4

mcnpl4

Üye
artik facebook kullanmiyirum ama uygulama olarak fmobi yi arastir derim... Suan basim agriyo cok yardim edemiyorum malesef..s

----------Eklendi @ 22:03:29 ---------- Yazıldı @ 22:02:42 ----------

bide facebook browser:oke:

ImPossibLe28

Üye
operadan giriyorum ben gayet kullanışlı..

klancibelgutay

Üye
    Konu Sahibi
uygulama olarakmı daha rahat yoksa duz sıteyı yazıp kullanmakmı , bırde su yer bıldırımı olayı baya sorun onu bılen varmı

-omer-

-omer-

Üye
piyasada adam akıllı facebook uygulaması yok ben m.facebook.com yazıp griyorum öyle problem cıkmıyo hocam ;)

ahmetdemircim

Üye
ovi haritaların 3.08 versiyonunu kurarsan harita programlarından girişi açarsan onda yer paylaşımı var

cardanadam

cardanadam

Üye
ben bu sitede bulmuştum facebook v1.0.7100 gayet başarılı çektiğin resimleride koyabiliyorsun tavsiye ederim

uribaju

uribaju

Üye
en sorunsuzu web tarayıdan görüntüleme ama fmobi programı da gayet geliştirdi kendini

karasahinemre

Üye
0facebook a girin ordaki uygulamayı deneyin bi de

klancibelgutay

Üye
    Konu Sahibi
cok tesekkurler yorumlar ıcın bırsuru yol soledınız hepsını denıcem , ama bıde su yer paylasımı sıkıntım var , evet yer paylasımı yapabılıorm ama baskasını nasıl etıketlıcem o paylasıma :S

fireman87

fireman87

Üye
E flash desteği yokki o cihazda.

fireman87

fireman87

Üye
Bi dakika ya ben konuyu karıştırdım |-) sahur bana iyi gelmiyo.

klancibelgutay

Üye
    Konu Sahibi
e yokmu yardım edebılcek bırılerı :S

-omer-

-omer-

Üye
etiketleme olsa harbden iyi olucak :D bu arada fmobi diyen arkadas fmobi de hala mesajlara cevap veremiyosun,chat istersen fmobinn chat özelliği gercekten hızlı:naughty::naughty:

klancibelgutay

Üye
    Konu Sahibi
yok aga sagolasında ısrarla etıketleme arıorm , yokmu yanı sosyal aglarda ??????? , kı bence en kralı sosyal aglardan kullanmak

klancibelgutay

Üye
    Konu Sahibi
???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt