N8 ekran sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
etherkes

etherkes

Üye
    Konu Sahibi
N8 ekran sorunu
N8 imi temmuz 2011'de aldım.Aldığım gün farkedemedim ama ilk haftanın içinde ekranda sorun olduğunu farkettim.Sonra aldığım yere gittim ve ekranında şöyle şöyle(biraz sonra açıklayacağım) sorun var deiştirin dedim, onlar da değişim yapamayız en fazla garantiye gönderebilirsin dedi.O günden bu yana da garantide uzun süre kalır, uzun süre telfondan uzak kalırım diye göndermedim garantiye.

Sorun: Karanlık ortamlarda içinde gri olan bazı wallpaperlar piksellenme yapıyor, video izlerken de eğer videoda gri,siyah, kırmızı yerler falan varsa pikselenme oluyo.

Şimdi dandik bi telefon ayarladım sizce garantiye göndersem yaparlar mı? ne kadar sürede gelir?
Garantiye gönderirsem Kvk Kozyatağı'na vereceğim.

Bu resimde 5. kareden 14.kareye kadar mor gibi bi renk oluyor.
Videolarda da siyah gri gibi renkler bi yerde yoğunsa orada piksellenme oluyor.

LÜTFEN YARDIM EDİN...

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
arkadasim anladim kadariyla ekran bordunda kirilma olabilir sen hic ugrasmadan garantiye ver zaten donanimsal bir hata oldugu icin ucretsiz yapilir yapilmazsa yenisini verirler.

hizan

hizan

Üye
N8 imi temmuz 2011'de aldım.Aldığım gün farkedemedim ama ilk haftanın içinde ekranda sorun olduğunu farkettim.Sonra aldığım yere gittim ve ekranında şöyle şöyle(biraz sonra açıklayacağım) sorun var deiştirin dedim, onlar da değişim yapamayız en fazla garantiye gönderebilirsin dedi.O günden bu yana da garantide uzun süre kalır, uzun süre telfondan uzak kalırım diye göndermedim garantiye.

Sorun: Karanlık ortamlarda içinde gri olan bazı wallpaperlar piksellenme yapıyor, video izlerken de eğer videoda gri,siyah, kırmızı yerler falan varsa pikselenme oluyo.

Şimdi dandik bi telefon ayarladım sizce garantiye göndersem yaparlar mı? ne kadar sürede gelir?

LÜTFEN YARDIM EDİN...

s.a arkadaşım öncelikle hayırlı bayramlar.

telefonu nu yurtiçi kargo ile ücretsiz etiler genpa'ya gönder engeç 2.5 hafta içinde elinde olur.

Ömerfroist

Ömerfroist

Üye
Bir hafta oldu telefonu alalı. Aynı sorun bendede var ve Dora garantili. Kvk kozyatağına versem kabul ederler mi yada nasıl düzeltebilirim bu sorunu ?

blackcemre

Üye
Genpa ile Nokianın anlaşması bittiki.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ne demek telefonun uzun bi süre kalır? 20 günden fazla kalamaz kalırsa direk servis fişini al olayı yasal yollara taşı.. Garantiye ver direk ayıplı malın değişimini yapamam diyemez nasıl boyun eğip tamam dedin buna anlamadım.

mtu80

mtu80

Üye

LÜTFEN YARDIM EDİN...

ark. o sorun bendede vardı tweak prosundan ışık ayarlarını indirdim ışık ayarını 76 alınca renkaler düzeliyo ama tamamen düzeliyo videolar filande mesela belle deki giri daha değişik bi gri oluyor normal n8lerdeki gri yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt