N8 Ekran Parlaklık Sensörü Hakkında Yardım Lazım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[alikan]

[alikan]

Üye
    Konu Sahibi
N8 Ekran Parlaklık Sensörü Hakkında Yardım Lazım
Bildiğim kadarıyla N8 de ekran parlaklık sensörü var ve parlaklık şiddetini o kendi ayarlıyo diye biliyorum yüksek ışıkta veya gündüz dışarda ekranı daha parlak yapıyo ki daha iyi görünsün diye biliyorum, bende ekran parlaklığını maksimumda kullanmayı seven biriyim canlı olmasını istiyorum ama sürekli canlı olmasını istiyorum fakat doygun ışık ortamında herhalde pilden tasarruf için, biraz kısıyo parlaklığı arada böyle ortam ışığına göre daha parlak oluyo veya kısıyo, bunu önlemenin yolu var mı sürekli capcanlı olsun istiyorumda çok şey mi istiyorum :s

mucaht

Üye
ne kadar aradiysam daöyle bir ayar bulamadim. sanirim ayarlayamiyoruz.

aagkn

aagkn

Üye
bak şimdi merak ettim bende aradım bulamadım hayret ya:allalla::allalla:

--------------- Ekleme ---------------

Menü > Ayarlar ve Telefon > Ekran > Işık zaman aşımı öğesini seçin. Işık koşullarını gözlemleyen
ve ekran parlaklığını ayarlayan ışık sensörünü ayarlamak için, ekran ayarlarında
Işık sensörü seçeneğini belirleyin.
bunu denermisin

[alikan]

[alikan]

Üye
    Konu Sahibi
Şu özellikten bahsediyorum. Ortam ışığına göre ekran parlaklığını artırıp azaltıyor. Ekran ayarlarındaki Işık sensörü ayarı genel ekran parlaklık ayarı ama o maksimumda iken bile telefonu bir ışık kaynağına yaklaştırdığımda ekran dahada parlıyor sonra çektiğimde kısa süre sonra hafiften kısıyor çok belli olmuyor ama dikkatli bakınca farkettiriyor..

hotboy_ist

Üye
bende dertliyim bu konuda adamın gözleri kısılıyo kararınca

cabal21

cabal21

Üye
Ön kameranın yanında bulunan göz ışık sensörü ve gayet kullanışlı. Ekran parlaklığını en düşük seviyeye alsan bile güneşli havda ışığa ihtiyacı duyulduğunda ekran parlaklığını arttırıyor.. veya karanlıkta yanan ışıklarını kısıyor böylece hem gözünü almasını engelliyor hemde tasarruf ediyor.

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
dostumm ::)

oncelikle sunu diym ;

bizim N8 , AMOLED oldgu icin sanirm fazla gunes isignda iyi gostermiormus kiyaslamalrda okumustum..pek iyi gostermiyor yani gunes isignda n8imiz..bende yeni fark ettim dsardaydim dun gunes vuruordu alla alla dedim pekde iyi deglms gunes isignda ama abartlicak kdar degil beyler okunuyor yani rhatlikla msjlastm :)

[alikan]

[alikan]

Üye
    Konu Sahibi
Sen olaya yanlış yaklaştın adamım N8 de AMOLED ekran kullanılma sebebi güneş ışığında, gündüz dışarıdayken de ekranın parlak görünmesi iyi seçilmesi için kullanılmış olması birde tabiki AMOLED ekranlar daha iyi ekran. Ben Gündüz dışardayken yada parlak ortamlarda N8 in ekran aydınlatmasından parlaklığından gayet memnunum hatta konuyu açma sebebim sürekli bu kadar parlak yapabiliyo muyuz sorusuydu. Çünkü ortam ışığı dedektörü parlak ortamlarda N8 in ekranını tam benim istediğim canlılığa parlaklığa getiriyo capcanlı oluyor ama normal ışıklı ortamlarda bunu kısıyo ama ben kısmasını istemiyorum sürekli en canlı en parlak haliyle olsun istiyorum işte onu yapamıyoruz sorun orda ona kendisi karar veriyor.

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
o isigi bilerek kismasinin sebebi sarjinin cok gitmemesi icindir adamim :) sensorler var ona gore ayarliyor

SilentOne

SilentOne

Üye
bnce gözün fazla yorulmaması için dir o sensür

hardistortion

Üye
force control widget kullan

ayhan124

Üye
sitede bu konuyla ilgili birkaç program var...hepsini denedim..sensörü devredışı bırakanından tut.manuel ayarlayanına kadar..şu anda settingbar kullanıyorum..ayrıca brightness control da sade ve başarılı.....

benighted

benighted

Üye
bence spb mobile shell kullan oradaki widget larda istedigin oranda ayarlayabiliyorsun ya da sensoru acabiliyorsun kisacasi istedigin gibi kullaniyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt