N8 'e Veda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
N8 'e Veda
Arkadaşlar iPhone4 Aldım. N8'i artık kullanmayacağım. Bu Forum'da çok iyi vakitlerim geçti. N8 ile ne kadar sorum varsa yanıtladınız. Bunun için size teşekkür ederim. Kendinize ve telefonunuza iyi bakın

İyi Forumlar Maxicep Symbian^3 Forum Üyeleri.

PriZm

Üye
kapalı dünyaya girmissin.

iyi yapmışsın. Artık en iyi işletim sistemleri iOS ve Android.

Konu Sahibi
Eski Kullanıcı Adım SymbianAnnaOS'du Simdi Apple iPhone4 Olarak Değiştirdim

m542tf

Üye
güle güle kullan

valla bende bir ara düşündüm makedonyadan I-phone 4 16gb getirtmeyi ama pasaport kaydı falan buradaki ile eşdeğer olacaktı o yüzden vazgeçtim..hayırlı olsun tekrar.

WebStyle

Üye
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın..

geçen gün bende öyle bir şey yapıyordum az kalsın sonra vazgeçtim.
2 sorum var sana şarj ve internet hızı, sayfaların açılması nasıl? uygulama oyun falan çok takmıyorum tek isteğim hızlı internetim olsun.
diğer arakadaşlar da öneride bulunabilirlerse çok sevinirim.

Ne diyeyim hayırlı olsun,galaxy s2 olsaydı daha iyi olurdu bence

Konu Sahibi

Telefonun internet hızında sorun yok daha yeni aldıgım icin dısarıda şarzını kullanamadım. PC'ye takılı kaldı uygulama attıgım icin. iOS 5 'e güncelledim. suan telefon gayet iyi durumda

----------Eklendi @ 19:17:23 ---------- Yazıldı @ 19:15:34 ----------

ne kadara nerden aldın dostum

Yurt dısından geldi Almanyadan Telefonu Türkiyede actırmam sadece 15 TL'ye mâl oldu 1.100 TL'ye 0 aldım.

wow ios5 ne ara çıktı ya adamlar dakik ama o fiyata araba bile alınır gidin tofaş doğan alın bak

bilgi için arkadaşlarım çok memnunlar ios5 ten güle güle kullan

Yurt dısından geldi Almanyadan Telefonu Türkiyede actırmam sadece 15 TL'ye mâl oldu 1.100 TL'ye 0 aldım.

​tek operatör için mi yoksa komple tüm hatlara mı açtırdın 15 liraya?? bende mi alaydım makedonyadan ya??!!

spartuas

Üye
Hayırlı olsunda böyle konuya gerek varmıydı ? Herkes bir eşyasını değiştirse ve herkes böyle konular açsa olurmu ? Anlamıyorum böyle konu açanları. Değiştirdiysen değiştirdin bize neden söylüyorsun ? Bu konuyu açmakda ki amacın ne ? Bize hava atmak mı yoksa laf olsun torbamı dolsun ? Tövbee..

Tepkiler: Tracy35 ve mahirsvs58
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...