mmb7982
Üye
-
Konu Sahibi
-
Abi ne denirki yaniole demesek ıyıydı yaa
Ne demek yardımcı olabilsek ne mutlu bi N8 bi N8 dirdoğru sölüosun dostum ama bu batarya ihtimali hiç aklıma gelmedi bi denemekte fayda war heralde atmadan önce
yaw ozaten lafın gelişide inşaallah bu batarya işi tutar çünkü aklıma hiç gelmedi.çünkü şarja bağladıktan sonra en fazla 1 dakika ışık yanıyor okadar.sonra sönüyor ta ki yeniden kabloyu çıkarıp takana yada güç düğmesine basıncaya kadar.ışık yeniden 1dakikalığına yanmaya başlıyor.bilemiyorum inş olur.inan çok dokunacak yoksa.koca n8 bu yaaaaaatma kardesım yaa... neden atcaksın.. onu alcak elefoncu bulunur.. bır suru para eder onun olusu bıle.. sunu unutma elınde bır n8 var
Ne demek yardımcı olabilsek ne mutlu bi N8 bi N8 dirtoprağımsın aslında cihazı görmek isterim yani cihad iletişimde tanıdık bir kaç abimiz var ne yapılabilir bi bakılabilir doktorlardaki Cluba götürüp bi fikir alsan hiç fena olmaz ...
arkadasım sadece batarya degıl kı boarddan da olabılır-mmıs bak ustadlar ole dıolar...
Fiyat bilgilendirmesi yaparlar sen verirken cihazda parça değişimi veya benzeri bir şey olursa izin alınsın diye not düşersen izin almak zorundalar ...hiç dikkat etmedim toprağım.walla nokia care e götürmeyi düşündüm bi ara ama direk yapıp sonrada faturayı ödememi isterlemi diye korktum.bi tanıdığımın başına gelmişti çünkü başka bir şehirde.tamir etmeden fiyat bilgilendirmesi yaparlarmı ki?
----------Eklendi @ 02:41:43 ---------- Yazıldı @ 02:39:47 ----------
hocam moral veriyorum kendi kendime yaaa.anla artık durumumu
bence batarya problemli, board da birşey olsa şarja bağladığında yanındaki ışık hiç yanmaz. benim bir önceki telin boardu pörtlemiş.. ana kartı değişmesi gerektiği için ve fiyatı 600 lira tutacağı için bana bildirmeden zaten geri gönderiyorlar.. yani çok büyük masraf çıkınca sana sormadan sana telini iade ediyorlar.. dediğim gibi batarya kaynaklıdır seninki.. yoksa hiç ışık yanmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?