mmb7982
Üye
n8 e lütfen bir yardım
arkadaşlar merhaba.biraz uzun yazıcam lütfen okuyun ve yardımcı olun rica ediyorum.
amerikadan kardeşime alınmış 059C8T6 ürün kodlu bir n8 imiz var.yere düştükten sonra epey birsüre açılmadı.istanbulda verilmeyen tamirci kalmamış.daha sonra bir ara açıldı.yaklaşık 2 hafta kullanıldı.sonra kapandı ve kapanış o kapanış.şuan açılmıyor.açıp kapama butonuna bastığımda birkez titriyor.uzunca basıldığında 3 kez titriyorama hiç bir sonuç alınmıyor.dead flash denedim scandinav fw ile ama sonuç yok.flash gerçekleşmiyor.
bilgisayara usb ile yada şarj cihazına bağladığımızda da yandaki ışık yaklaşık bir dakika sonra sönüyor.kabloyu çıkarıp yeniden taktığımızda yada açıp kapama butonuna bastığımızda ışık yeniden 1 dk kadar yanıyor ve tekrar sönüyor.
mesela aldığım hata msjlarından biri:
The flashing failed. Do you want to retry the flashing?
HRESULT 0x8401f141 (-2080247487)
Flash: Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing.
vb bir çok hata msjıyla karşılaştım.
sizce yapılabilecek birşey varmı?lütfen bi yardım
amerikadan kardeşime alınmış 059C8T6 ürün kodlu bir n8 imiz var.yere düştükten sonra epey birsüre açılmadı.istanbulda verilmeyen tamirci kalmamış.daha sonra bir ara açıldı.yaklaşık 2 hafta kullanıldı.sonra kapandı ve kapanış o kapanış.şuan açılmıyor.açıp kapama butonuna bastığımda birkez titriyor.uzunca basıldığında 3 kez titriyorama hiç bir sonuç alınmıyor.dead flash denedim scandinav fw ile ama sonuç yok.flash gerçekleşmiyor.
bilgisayara usb ile yada şarj cihazına bağladığımızda da yandaki ışık yaklaşık bir dakika sonra sönüyor.kabloyu çıkarıp yeniden taktığımızda yada açıp kapama butonuna bastığımızda ışık yeniden 1 dk kadar yanıyor ve tekrar sönüyor.
mesela aldığım hata msjlarından biri:
The flashing failed. Do you want to retry the flashing?
HRESULT 0x8401f141 (-2080247487)
Flash: Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing.
vb bir çok hata msjıyla karşılaştım.
sizce yapılabilecek birşey varmı?lütfen bi yardım