Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N8 e belle yükleniyormu.
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
high45
Üye
Konu Sahibi
N8 e belle yükleniyormu.
arkadaşlar n8 e belle yükleniyormu eğer varsa aranızda yükleyen nasıl yüklendiğine dair bana bir ip ucu verebilirmi? yanlız oviden olması lasım flaş atmadan olacak oviden güncelleyerek.
Uqur5445
Üye
ovıden guncellemelere bak yuk le bukadar basit
[ENGİN]
Üye
öncelikle süitin son sürümünü pcye ındırmen gerekir
bu soru n8 i olmayan ama belle sever biri tarafından sorulmuş. Hemen kızmayın
SilentOne
Üye
zaten ilk belle n8 e geldi
Batuhan Apatay
Üye
Şaka gibi bir soru olmuş
DenizhaNq
Üye
güzel soru da bunun için konuya gerek mi var. google n8 belle yazıp çıkan şeylerden de sonuca varılabilir çok basit bi şekilde. şu da kafama takılıyo bunun için konu açmayı düşünen biri bence dediğimi yapmayıda düşünmüştür. amacı çözemedim
high45
Üye
Konu Sahibi
arkadaşlar herkez birşeyler söylemiş kendince ya benim tel de bir arıza var ya da pc de ben bir türlü yapamadım yardımlarınız için çok teşekürler.
aldemirfatih
Üye
problemi yazarsan yardımcı olmaya çalışalım kardeş...niye yüklenmiyor nasıl bi hata alıyoersun ki..
bence yükleme bende sizin gibi araştırdım sonunda sevinçli olarak yükledim ama batarya çabuk bitmeye başladı flv video larda sorunlar başladı tavsiye etmem