N8 e belle yükleniyormu.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
high45

high45

Üye
    Konu Sahibi
N8 e belle yükleniyormu.
arkadaşlar n8 e belle yükleniyormu eğer varsa aranızda yükleyen nasıl yüklendiğine dair bana bir ip ucu verebilirmi? yanlız oviden olması lasım flaş atmadan olacak oviden güncelleyerek.

Uqur5445

Üye
ovıden guncellemelere bak yuk le bukadar basit

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
öncelikle süitin son sürümünü pcye ındırmen gerekir

HERGULER

Üye
evet.

İncİnat

İncİnat

Üye
yok yüklenmiypr biz n8 de s40 kullanıyoruz.. :)

• Beğen
Tepkiler: n000k, cortex47 ve Dandanakan92

HERGULER

Üye
bu soru n8 i olmayan ama belle sever biri tarafından sorulmuş. Hemen kızmayın

SilentOne

SilentOne

Üye
zaten ilk belle n8 e geldi

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Şaka gibi bir soru olmuş :)

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
güzel soru da bunun için konuya gerek mi var. google n8 belle yazıp çıkan şeylerden de sonuca varılabilir çok basit bi şekilde. şu da kafama takılıyo bunun için konu açmayı düşünen biri bence dediğimi yapmayıda düşünmüştür. amacı çözemedim :hmmm

high45

high45

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar herkez birşeyler söylemiş kendince ya benim tel de bir arıza var ya da pc de ben bir türlü yapamadım yardımlarınız için çok teşekürler.

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
problemi yazarsan yardımcı olmaya çalışalım kardeş...niye yüklenmiyor nasıl bi hata alıyoersun ki..

slant1111

slant1111

Üye
araştırma yap biraz

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaşlar herkez birşeyler söylemiş kendince ya benim tel de bir arıza var ya da pc de ben bir türlü yapamadım yardımlarınız için çok teşekürler.

yükleyememenin nedenlerini yazmamışsınkı nasıl yardımcı olalım sana arkadaşım.

doctorrr

doctorrr

Üye
nokia nı resmi sitesini aç ''nal'' gibi belle güncelleme haberini görürsün orda ne olduğunu nasıl yapacağını tüm incelikleriyle anlatır..saygılar...

turkmen619

Üye
:D :D elbetteki arkadaşım yükleyebilirsin !!! :D Yüklemeyi bilmiyorsan sormam yeter söyleriz :D

iyi günler

cimbom04

cimbom04

Üye
bence yükleme bende sizin gibi araştırdım sonunda sevinçli olarak yükledim ama batarya çabuk bitmeye başladı flv video larda sorunlar başladı tavsiye etmem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt