N8 e baska imei ile sertifika

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
one2one2

one2one2

Üye
    Konu Sahibi
N8 e baska imei ile sertifika
selam arkadaslar ya birsey sorucam ben opdadan baska imei ile sertifika alsam benim telde calisirmi acaba? tabi opda sisteminide tam bilmiyorum ama ogrenicez

Utku

Utku

Üye
hayır çalışmaz

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Hayır kesinlikle olmaz.

maktama

maktama

Üye
selam arkadaslar ya birsey sorucam ben opdadan baska imei ile sertifika alsam benim telde calisirmi acaba? tabi opda sisteminide tam bilmiyorum ama ogrenicez

amaç zaten telefonun kendi imei numarası için sertifika almak. Sen başka imei numarası için sertifka alırsan ne anlamı kaldı o işin:D:D :d:
ARkadaşların dediği gibi kesinlikle olmaz.

Rich4arD

Rich4arD

Üye
amaç zaten telefonun kendi imei numarası için sertifika almak. Sen başka imei numarası için sertifka alırsan ne anlamı kaldı o işin:D:D :d:
ARkadaşların dediği gibi kesinlikle olmaz.
Öyle :evet:

one2one2

one2one2

Üye
    Konu Sahibi
ok tesekkurler arkadaslar bende bana bozuk N8 satan dukkana giciklik olsun diye onun imeisini kullanacaktim ama olmadi ne yapalim :d:

emre2574

emre2574

Üye
ımeı verıp sertıfıka alıyoruz ya telefona bısı olur mu ımeı nosundan dolayı?

zaferozkan

zaferozkan

Üye
bende kayıt oldum ama sertifika gelmedi ne iş anlamadım

hotboy_ist

Üye
Arkadaşlar ben 3 yıldır opdadan aldığım sertfikayı 5800 da kullandım (tabiki 5800ımın imei si ile aldım sertifikayı, aksi halde başka telefonla alınan sertifika tabiki çalışmaz...) . Ve asla hiçbir zarar gelmedi... Ki Opda reklamından kazanıyor parayı. Ayrıca artk ödemeli sertifika sistemi var. Ödeyenler hemen alıyor sertifikasını... Demek istediğim adam sizin imei nizi ne yapsın? böyle çakallıklar anca bizim aklımıza geliyor işte...

Şimdi N8im var 2 aydır. Aldığım gün hemen sertifikaya başvurdum ve aldım. Şimdi takır takır ne istiyosam yüklüyorum... Al alma ama sertifika almak kötü bişi yok telefonun kopyalanır vb vb gibi saçmalıklara inanmıyorum... Bu güne kadar böyle bi şikayete rastlamadım...

omerynd

omerynd

Üye
maalesef kardeşim çalışmaz

suat1111

suat1111

Üye
zor bitarafı yok zaten

pcwolf

pcwolf

Üye
Telefonun faturası olduktan sonra imei kopyalanırsa sizin telefon yine açılır merak etmeyin.
Ben telefona cfw yüklemeden önce sertifika almıştım, hiçbir sorun yok..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt