yaw yapmayın etmeyin telefon symbianda zor çalışıo herkes şu sorun bu sorun bu kasıyo şu kasıyo diyo bide android yüklersek vay halimize tabi işlemci gücü arttırılırsa ayrı
yanlış anladın benimki kasıyo demedim sadece bu uygulamalara girme tarayıcı vs genel yavaşlığı yok değil ama benim dediğim hani şu sorun bu sorun die symbian ^3 destek bölümü iyice şişti demek istedim bide üzerine android kaldırmaz bu telefon
yanlış anladın benimki kasıyo demedim sadece bu uygulamalara girme tarayıcı vs genel yavaşlığı yok değil ama benim dediğim hani şu sorun bu sorun die symbian ^3 destek bölümü iyice şişti demek istedim bide üzerine android kaldırmaz bu telefon
bakın mesela vodafone 945 modeli 600 mhz işlemcili ve android kullanıyo o telefon bile o işlemciyle kasmadan kaldırıyosa n8 bence hiç yok gibi kaldırır..
bakın mesela vodafone 945 modeli 600 mhz işlemcili ve android kullanıyo o telefon bile o işlemciyle kasmadan kaldırıyosa n8 bence hiç yok gibi kaldırır..
Yaw arkadaşlar bu kadar muhabbete şimdiye çoktan yeni bir işletim sistemi yazmıştık. Merak edip uğraşan varmı allahaşkına başka bir işletim sistemi yüklemeyi deneyen ???
aslında n8 e android kurulur ama arkadaşların dedigi gibi boot yüzünden kurulamıyor.bence bunun yerine bir android emulatoru yazılırsa android uygulamaları çalışabilir.ya da dosbox tarzı bir program yazılacak ve onun üzerinden load edilerek android sistem çalışacak.öbür türlü açılış kapanış android olması mümkün ama nokia gibi bir şirket oldugu sürece zor...