Dandanakan92
Üye
programi tekrar kur istersen niye yok anlamadim gtti ya
Baktımda senin resimlerde de yok demekki sürüm farkı

programi tekrar kur istersen niye yok anlamadim gtti ya

bazi arkdaslar xeon sorunsuz diyolar ama bilemem

symbian bellenin son sürümü var. anlatıldığı şekilde yapıyorum ancak programfiles klasörü sırasıyla bende şöyle phonenixi kurduktan sonra dosya uzantısı şu şekilde oluyo. programfiles/nokia/phoenix/phonedata şimdi RM-596 Klasörünü buraya kopyaladım ancak 5. resimde anlatılan SCANDINAVIA Dosyası gözükmüyor hata veriyor. sildi tekrar yükledim değişmedi. YARDIM EDEBİLCEK OLAN VARSA ŞİMDİDEN TŞK. EDERİM.selam arkdaşlar. ben yapamadım bu işisymbian bellenin son sürümü var. anlatıldığı şekilde yapıyorum ancak programfiles klasörü sırasıyla bende şöyle phonenixi kurduktan sonra dosya uzantısı şu şekilde oluyo. programfiles/nokia/phoenix/phonedata şimdi RM-596 Klasörünü buraya kopyaladım ancak 5. resimde anlatılan SCANDINAVIA Dosyası gözükmüyor hata veriyor. sildi tekrar yükledim değişmedi. YARDIM EDEBİLCEK OLAN VARSA ŞİMDİDEN TŞK. EDERİM.
([email protected]) ekle teamwiever dan hallet ozaman. ovisuite yüklü değil olması mı gerekiyor? valla söylenen şeyleri aynen yapıyorum ama olmuyor. 5 resime kadar tamm ama orayı geçemiyorum hata veriyor scandivia dosyasını görmüyor.