N8 Depo Hafıza Silmez Olaydım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tabiki89

tabiki89

Üye
    Konu Sahibi
N8 Depo Hafıza Silmez Olaydım.
Arkadaşlar ben n8 in Depo hafızayı biçimlendirdim. Keşke yapmasaydım. Ne var ne yok gitti. Youtube, sosyal ağlar, National geographic, web tv, hepsi gitti, Ana ekran widgetleri filan... Şimdi onları nerden bulabilirim, nasıl geri getirebilirim bir bilgisi olan var mı? Sanki Telefonu kutusundan ilk çıkardığım an gibi olabilme olasılığı var mı fabrika nasıl yüklediyse o hale gelme olasılığı? Varsa nasıl?
 


ozggurr

ozggurr

Üye
adresinden ovi suite programini indir ve bilgisayarina kur...

Telefonu usb kablosu ile telefonu bilgisayarina bagla ve ovi suite ekranindan software update (yazilim guncelle) dugmesine tikla..

Yeni guncelleme yok desede orda eger sisteminizde sorun varsa yeniden yukle diye bir secenek var (reinstall). Yeniden kur, bircok program yeniden yuklenecektir. Yuklenmezse bu forumdaki basliklari takip et, muhakkak yardimci olacaktir sana..
 
cenewar88

cenewar88

Üye
youtubeu geri getirebilen görmedim henüz. ama social için özgür abi burada bi konuda link vermişti foruma iyice bak, diğerlerini oviden tekrar indirebilirsin, olmayanları da betalabs'dan indirebilirsin. aynısını ben de yaşadım.
 
hadesperado

hadesperado

Üye
gençler napıyorsunuz bu cihazla anlamıyorum ki, foruma bi girdim iki mesajdan birinde format lafı geçiyor...
neyse geçmiş olsun, Özgür arkadaşın tavsiyelerini uygula bence, umarım düzelir.
 
simaros

simaros

Üye
keşke yapmasaymışsın
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt