N8 den Maxicep'e yazı yazma sorunu!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
melgklay

melgklay

Üye
    Konu Sahibi
N8 den Maxicep'e yazı yazma sorunu!!!
Arkadaşlar 4 tane tarayıcı var hiçbiriyle maxicepe yorum yazı yada konu ekleyemiyorum yardım!! bide yeni konu açarken nasıl program ekliyoruz? elimde n8de kullandığım ama sitede olmayan güzel programlar var paylaşmak istiyorum.. denedim beceremedim bi bilen yardım etsin..

Uruloki

Uruloki

Üye
operadan gayet güzel yorum eklenebiliyor birde program eklicem deişsin uygulamalar bölümü var hangisi uygunsa seç ordan yeni konu de ekliceğin programın boyutu küçükse maxicep e yükle büyükse rapid hotfile gibi sitelere ekle ve link ekle diye bir yer var onu tıkla ve oraya ekle işte rapid yada hotfile linkini konuyu aç inş güzel anlatmışımdır

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
Elindeki programların ismini söyleyebilirmisin ?

melgklay

melgklay

Üye
    Konu Sahibi
yok hocam sorun maxicepe nasıl yükleyecem onu bilmiyorum.. onu biraz anlatsana.. ama sana zahmet hiçbişe bilmeyen birine anlatıyor gibi anlat :)

--------------- Ekleme ---------------

ucbrowser,normal tarayıcı,opera 10.. diğerini unuttum şimdi telefon yanımda değil

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
yok hocam sorun maxicepe nasıl yükleyecem onu bilmiyorum.. onu biraz anlatsana.. ama sana zahmet hiçbişe bilmeyen birine anlatıyor gibi anlat :)

rapid veya hotfile sitesine üye ol sonra o seni yönlendirir dosya ekle yazısı çıkıyor dosyayı ekliyorsun seçerek yükledikten sonra sana link veriyor onu kopyala ve açtığın konuya yapıştır o linki

venusutarit

venusutarit

Üye
Kardeş 4 tane tarayıcın armış hangisi daha iyi isimleri ne

melgklay

melgklay

Üye
    Konu Sahibi
rapid veya hotfile sitesine üye ol sonra o seni yönlendirir dosya ekle yazısı çıkıyor dosyayı ekliyorsun seçerek yükledikten sonra sana link veriyor onu kopyala ve açtığın konuya yapıştır o linki

bunu biliom ama ben şahsen hotfile beklemeyi sevmiom kimsede beklesin istemiom o yüzden siteye nasıl eklendiğini öğrenmeye çalışıyorum..

ayrıca venusutarit kardeş işte bi öğrensem hemen ekleyecem siteye herkes faydalansın diye ama... neyse akşam hotfileden hallederim o zaman

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
bunu biliom ama ben şahsen hotfile beklemeyi sevmiom kimsede beklesin istemiom o yüzden siteye nasıl eklendiğini öğrenmeye çalışıyorum..

ayrıca venusutarit kardeş işte bi öğrensem hemen ekleyecem siteye herkes faydalansın diye ama... neyse akşam hotfileden hallederim o zaman

rapid ile yap ozaman üye ol o siteye daha nasıl anlatıyım ki dosya eklemek için dosya ekle yazısına tıkla sonradaekleyeceğin dosyayı seç ve yükle

venusutarit

venusutarit

Üye
rapidden yapsana kardeş üyelik felan gerekmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt